• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
schodzilam kotek czail sie na stopniu nizej wiec chcialam go ominac i bach dobrze ze nie na brzuch bo .......... wole nie myslec o tym :-( nie moglam wstac a M autka odpalal bo u nas bylo dzis -22,5 jak wrocil siedzialmw salonie i ryczalam jakbyscie widzialy jego mine jak mu powiedzialam ze spadlam ze schodow zbladl i mnie przytulil ;-) kochany

Ewe super, dokładnie tak się powinien zachować facet :D Mój by krzyczał, gdzie lazłam hahahahaha Nie no żartuję ;DDDD

Futer mój kochany :*********** Nadaję z pozycji półleżącej ;) ale i tak brzunio pobolewa :/

Bradfort (mogę tak do Ciebie mówić, bo za długo mi idzie pisanie tych cyferek hihi) to masz na odwrót niż to co słyszałam, przeważnie się chudnie strasznie przy karmieniu..

Masala no obyś se nie wykrakała tych rozstępów, smaruj smaruj :) Ja jestem big, na plusie 14 kilo, ale połowę zwalam na wodę, bo obrzęki mam okrutne.. Naprawdę nie widzę, żebym jakoś szczególnie przytyła, na pewno dupka i uda trochę przybrały ;)

mnie tez tak bolal jajnik tam gdzies kolo niego tak ze caly dzien z kanapy wstac nie moglam nawet i tez ze strachu do lekarza polecialam wczesniej ale okazalo sie ze to macica sie rozciaga i wszystkie narzady w srodku moga czasami bolec wiec nie wydaje mi sie zeby bylo sie czym martwic...a ja tam sie juz ciesze z moich 10 kilo do gory...a wszystko dzieki marcjankom-WILLLLEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKIIIIIIIIIEEEEEEEEEE DDDDDDDDZZZZZZZIIIIEEEEEEEEEEEEEKIIIIIIII:-)

Witam nowe Marcjaneczki, porozglądajcie się po wątku i udzielajcie:tak::-).
a mnie mój Piotruś rozwalił na łoptaki. wracamy z przedszkola do samochodu mijamy pana z psem rąbiącym kloca i moje zbulwersowane dziecko w krzyk: oooo ty niedobry, nie wolno zostawiać takich brzydkich kup na chodniku! :-D
ja już nie musiałam po takim tekście zwracać właścicielowi uwagi, bo spłonął rumieńcem, po naganie przez przedszkolaka:tak::-D
Wielkie brawo dla Piotrusia:tak::-):-).
a mnie sie znów knedli z truskawkami zachciało:tak::tak: i jeszcze kiełbaski jakieś zgrzanej białej albo polskiej:tak::tak:
No teraz sobie Pinuś nagrabiłaś :growl::growl::evil::evil: - masz szczęście ze samoloty odwołane bo bym przyleciała i z te knedle zatłukła;-):tak: - ja też dziś resztę śliwkowych odgrzewałam:tak::-D:-D:-D.
I tradycyjne zmykam bo muszę inne wątki nadrobić i na jutro 3 prace zaliczeniowe napisać:blink: - z rodzaju kop-wkl;-);-):zawstydzona/y: i chyba 3 egzaminy jutro mam:dry::dry::baffled::nerd::confused:.
Miłej nocki:-).

Nawet nie miałam czasu cały dzień do Was napisać. Ale za to skończył się Tydzień z Piekła Rodem!!!! Co prawda przede mną następny Jeszcze Piekielniejszy Tydzień, ale chociaż będzie weekendowa przerwa na złapanie oddechu.
Muszę sobie przypomnieć, że:
23t31u8.jpg

W ramach relaksu przed chwilą zrobiliśmy sobie z M. dziecko. Wirtualnie :-) Program przewidział na podstawie naszych zdjęć, jak będzie wyglądać Stellka :-) Śliczna jest!!!
2lo3o5d.jpg

Ech, skoczę szybko zrobić babeczki czekoladowe z przyprawą do pierników, bo muszę sprawdzić, czy nadadzą się na święta i wracam poczytać co u Was.

Marcia- mozesz przyleciec ale nie po to by biedna pinie po dupie lać no no no:-D:-D na knedelki zapraszam.........

póki co to dla tych które maja ochotkę:-p

knedeleczki.jpg

Bosa- co to za program??????? moze ja tez spróbuję ??Stelcia sliczna bedzie!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry