• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Marcóweczki 2011

a co tu sie dzieje?:) cp to za buzinki?? muszę poczytać o co w tym chodzi:):
No i niestety znowu mam zgage ale juz sie kapłam po czym. I wczoraj i dzisiaj zrobiłam sobie raptem po 2 łyki pepsi:( po tym mnie zaczeło palic:(ide za chwilke po szklankę ciepłego mleka:)

reklama
Znalazłam dawną Stellkę!
104eql1.jpg

Że też zachowałam to zdjęcie! Ale troszkę mi się dziecko zmieniło :-) Tak czy inaczej - śliczna! I dowód na to, że dzieci powinnam tylko z własnym mężem sobie robić, bo z Bradem Pittem sobie takiego gnoma zmajstrowałam, że ze śmiechu aż lapka oplułam :)

No nareszcie Milusia :D Jak zaniosłam lapa w poniedziałek, to dopiero dzisiaj go przyniosłam i mogę wygodnie posiedzieć :D Stęskniłam się za Wami .................

Uśmiałam się Futrzak z Twojego Kaczątka, aż Jachu dostał czkawki :DDDDDDDDD
I powiem Wam szczerze, że męczą mnie te jego czkwaki, od kilku dni ma ze 2-3 razy na dzień i mi wtedy skacze po flakach ;)
Ale podobno w 8 miesiącu najbardziej się rozwijają płucka, a czkawka pomaga bardzo, to niech sobie fika ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry