• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Marcóweczki 2011

Buziaczek- polecam Ci sie temu przyjrzeć i jakby co brać ten magnez bo jego ewentualny niedobór może powodować skurcze nie tylko nóg ale i brzuszka:(

uciekam spać- oczka mi się same zamykają:):-D:-)
dobrej nocki;-)

reklama
Ech Milutek, przynajmniej się trochę pośmiałam przedtem z wieczoru kawalerskiego za 1000 zl od łebka, bo inaczej bym była mega wqwiona. Zamiast przytulać się do M. (ewentualnie nie tylko przytulać) zaraz się walnę sama do łóżka i będę oglądać Fringe'a, bo jak zwykle moje kochanie ojcem i przyjacielem narodów :wściekła/y:
I jeszcze się będę martwić, że warunki nieciekawe na drodze.

Idę do wanny i do wyrka. Samiutka taka :(

Ech Milutek, przynajmniej się trochę pośmiałam przedtem z wieczoru kawalerskiego za 1000 zl od łebka, bo inaczej bym była mega wqwiona. Zamiast przytulać się do M. (ewentualnie nie tylko przytulać) zaraz się walnę sama do łóżka i będę oglądać Fringe'a, bo jak zwykle moje kochanie ojcem i przyjacielem narodów :wściekła/y:
I jeszcze się będę martwić, że warunki nieciekawe na drodze.

Idę do wanny i do wyrka. Samiutka taka :(
Oj Wiem to taki już typ człowieka- wszystkim pomoże i jest zawsze do dyspozycji.Ah mój ma tak samo...a potem ja- żonka narzekam ze się tak poświęca...:):) idź do tej wanny- zrób sobie relaksik:) może coś pomoże:) obejrzyj filmik a czas Ci przynajmniej szybko zleci:)

nio dobrze troche mnie postawilas na nogi milu...jutro kupie magnez i zobaczymy jak nam pojdzie ...dobranoc ja tez mykam pod prysznic i=bo em w drodze z pracy w koncu! dobranoc kuleczki!

Nie było mnie od wczorajszego ranka i mam do nadrobienia ledwie 18 stron :eek: szalone, dzionek spędziłam z M na zakupach i szukaniu paneli, ale niestety nic nie znalazłam. Lecę was nadrabiać:-)
A mój młody wczoraj najwyraźniej próbował się przekręcić, ale coś mu nie wyszło i nie wiem czy mam się martwić?:confused: może taki duży, że już nie daje rady?:shocked2: Nieźle mnie przy tym skopał, nóżki powędrowały na prawy bok, a główka jeździła po lewej. Niestety coś mu nie wyszło i wrócił do pozycji wyjściowej, czyli dziś główkę znowu mam nad pępkiem.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc Marcjanki:)
Widze, ze od wczorajszego wieczora niewiele sie zmienilo:)
Gorzej ze mna...:( Oprocz tego cholernego bolu brzucha, dzis wstalam z mega bolem gardla, katarem i ogolnym rozbiciem... Niech to szlag!! Chyba powinnam przelezec ten czas to moze szybciej przejdzie. I wreszcie czas sie pouczyc bo wczoraj znow nici z tego wyszly:(( wrr

reklama
Bosa, świetny ten program do robienia dzieci :-D
Oto nasze maleństwo

Załączniki

• Maks.jpg
    Maks.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 40

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry