• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Marcóweczki 2011

Oooo, widzę, że spokojnie tu było, jak mnie nie było.
A ja rano zdążyłam tylko fajne śniadanko nam zmajstrować (sałatki z łososia wędzonego i druga z pomidorków z ogóreczkiem kiszonym i szczypiorem). A potem pomknęłam do fryzjerki i przesiedziałam tam 5,5 godziny!!! Masakra!!! Tyłek mnie boli!!!! Farba w ogóle nie chciała złapać mi włosów, cyrk normalnie, biedna dziewczyna namordowała się przy mnie i nakombinowała okrutnie, a mnie to wszystko kosztowało w sumie fortunkę, przez taką kombinatorykę, ale efekt na szczęście bardzo ok. M. chodzi za mną i mnie po włosach głaszcze :-)

Harsharani, co za malowanie Twój teść odstawia?

aga_cina, kuruj się grzecznie i rób sobie okłady z kociego futra (najlepiej z włączonymi wibracjami - dowiedziono, że kocie mruczenie ma właściwości zdrowotne).

madzik, pewnie, że tęskniłyśmy!

A z innej beczki, wyspiarki kochane, co się u Was dzieje z pogodą? Bo dzwoni do mnie spłakana przyjaciółka-cieżarówka, że tkwi na lotnisku, odwołali jej 2 loty i ona chce jakoś dotrzeć do Polski! A ja chcę pomóc, a tu trochę lipa, bo sprawdzam jej dostępność lotów, coś niby jest, a jak chce przerezerwować na miejscu - to już nie ma. Martwię się o biedulkę!

reklama
bosa bywa, że w ciąży włosy trudne do okiełznania! z moich farba schodzi po 3 tyg.! i nakładaj tu kolor tak czesto za 100zł!
odsyłam do przepisowego wątku - sałatki poproszę:)

A ja wracam z moim M po szale świątecznych zakupów. Nabiegałam się, a i tak nie do końca jestem zadowolona z zakupów. Tak jak planowałam, dla teściowej sweterek+jakieś kosmetyki, dla brata M udało nam się zdobyć oryginalną bluzę pumy przecenioną o połowę :-p a teściu dostanie koszulę i krawat w seksownych kolorach granato-fiolet i jasny fiolet z srebrem. Oby się w nią zmieścił ze swoim piwnym brzuchem. Cóż, kupowaliśmy wg wytycznych teściowej, ale na moje oko może być ciasna :sorry2:
Teraz dusi mi się szynka w gyrosie, gorczycy i coś tam jeszcze (M pokombinował, oby nie przekombinował), do tego ziemniaki i surówka.;-)
Wymarzłam nieźle, niby -7 stopni, a czuć jakby było -15 :shocked2:
Popakowałam ładnie wszystkie prezenty i mamy wreszcie całą rodzinę z głowy...
M zajmuje się zaległymi sprawami w domu, powiesił półeczkę, gmera przy kranie i będzie sprzątał domek :-D hihi a ja zrobiłam tylko pranie, ale zakupy mnie wykończyły, brzuszek bolał, to teraz muszę odpoczywać :-p

Koncia to trzeba było ta koszule dla teścia na sobie zmierzyć:-D:-D:-D
Bosonózka na wyspach koniec świata.Przynajmniej w Londynie dosypało śniegu i to nieźle.Ja bezmyślna wybrałam się dziś z Sammym autem na urodziny jego koleżanki i wyobraź sobie ze 3 facetów mnie potem pchało inaczej bym się tam zakopała na wieki.

Ostatnia edycja:
Ale mu okropne jestesmy dla tych facetow... mi dzisiaj az glupio bylo jak dostalam najpierw sniadanie pod nos, potem obiad... nawet nie zapytalam czy pozmywac... tylko podziekowalam i wrocilam do sypialni;/ Co jakis czas dzwonie do pokoju obok i prosze o nowa ciepla herbatke...to dopiero szczyt lenistwa i bezczelnosci, co nie?:P

Dziewczyny, coś nam się od życia należy, nie może być tak, że facet tylko "trafi do celu", a my się będziemy 9 miesięcy męczyć i jeszcze dbać o wszystko jak do tej pory :-D trzeba ich troszkę wykorzystać...

wierka, ja nie mam w jeszcze w brzuchu 130, a ta koszula tyle miała :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry