reklama

Marcóweczki 2011

reklama
swietne filmiki super pamietka a coreczka jaka przejeta kochaniutka :-D

Jakosc słaba bo tez aparatem z laptopa nagrywałam bo inaczej nie chciało mi wejsc na YT ,Tak Wiktoria nie wiedziała co sie dzieje hahah zabawnie było bo z tych nerwó połowa nie wyszła ale co tam najbardziej podoba mi sie filmik z pleneru zawsze płacze na tych kawałkach na których Wiktorke widac.............

Dziewczyny to ile wy tego ubezpieczenia dostajecie, że o samochodach myślicie?!!!

Ja tam w dzieciństwie też wszystkiego nie miałam co chciałam i żyję. Za to na przykład miałam barbie,, która w moich dziecicych czasach była hitem i marzeniem "każdej dziewczynki" i jakoś nigdy się z niej nie cieszyłam. Właśnie dlatego, że to było marzenie "wszystkich" a nie moje. Więc nie zamierzam się wygłupiać względem mojego dziecka. Tak sobie z rodzicami wspominaliśmy świątecznie nasze "młode lata" i właściwie z tego co widzę to człowiek naprawdę nie pamięta co miał a czego nie (chyba, że miał coś o czym marzył mocno albo odwrotnie - właśnie tego nie miał) a raczej konkretne sytuacje i emocje. Mojoe radosne wspomnienia z dzieciństwa to czas spędzony z rodzicami na wspólnych rozrywkach (nauka jazdy na łyżwach czy rowerze, nauka pływania, wspólne wycieczki) niż zabawki i przedmioty. Chciałabym żeby moje dziecko też takie z dzieciństwa wyniosło.

Jakosc słaba bo tez aparatem z laptopa nagrywałam bo inaczej nie chciało mi wejsc na YT ,Tak Wiktoria nie wiedziała co sie dzieje hahah zabawnie było bo z tych nerwó połowa nie wyszła ale co tam najbardziej podoba mi sie filmik z pleneru zawsze płacze na tych kawałkach na których Wiktorke widac.............

mnie tez plener najbardziej sie podoba ;-) ile Wikotria miala 2 latka ?? slodzinka blondneczka i ta sukieneczka slodzinka

mnie tez plener najbardziej sie podoba ;-) ile Wikotria miala 2 latka ?? slodzinka blondneczka i ta sukieneczka slodzinka

my slubowalismy 15 sierpnia a ona 30 sierpnia konczyła 2 latka;-)

Trzebiska- ja tez wszystkiego nie miałam tz jesli chodzi o materialne rzeczy bo nie było mojej babci na to stać natomiast miałam to co najważniejsze miłość -dom -ciepło i spokój;-)

Dla wszystkich kociar- ja jestem w szoku.... Nie ogladajcie jezeli jestescie wrazliwe, bo to jest conajmniej masakryczne....

[video=youtube;v1Qb9YIAtRw]http://www.youtube.com/watch?v=v1Qb9YIAtRw[/video]

trzebiska ja tez nie mialam wszyskiego coreczce bede starala sie zapewnic wspaniale dziecinstwo ale bez przesady nie bedzie dostawac wszytskiego ;-)

fajnie podoba mi sie jak dziecko jest w takim wlasnie wieku na slubie rodzicow strasznie mnie to rozczula

Pinka, nieźle czadu daliście na weselisku :-D mogę zapytać gdzie wyprawialiście?
Bo widzę, że filmik "plener" powstał na cytadeli poznańskiej.

patik, trzebiaska, nie wiem czy wózek się zmieści do forda fiesty :sorry2: ale mój M wcale nie chce kupić większego auta, tylko chce mieć po prostu nowe, więc niech się buja. Zresztą nowe - używane, bo co dostanie za kilka tysięcy? Kolejnego grata, może parę lat młodszego...:dry:

Harsh, zamiast to kręcić, to powinien wytłumaczyć dzieciakowi... błędy dorosłych, od kotka się zaczyna, potem ukręci łeb jakiemuś innemu dziecku. :no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Harsharani matko to okropne ale najbardzie bulwersujacy jest fakt iz pod koniec ktos dorosly wyciaga tego kota i podaje temu dziecku do zabawy :szok: a swoja droga jak ktos nie boi sie takich rzeczy w internecie umieszczac? to jest znecanie nad zwierzetami a to jest karalne a na koniec pojawia sie informacje CIAG DALSZY NASTAPI ... to dziecko jest juz dosc duze strach pomyslec co zniego wyrosnie jak dostaje taki przyklad z domu :wściekła/y:

reklama
Harsh - skąd ty to wzięłaś?!!! Chryste, ja okrutna z natury nie jestem ale gdybym dorwała w swoje rączki to dziecko i jego rodziców to nic by z nich nie zostało jak tylko mokre plamy! No i masz, teraz muszę coś na uspokojenie wziąć :(( Cholera jak bym pierdykła tym dzieckiem o ścianę to chyba by je miesiąc zeskrobywali. A zaraz obok rodziców....
NA SZCZĘŚCIE KTOŚ SIĘ JEDNAK RUSZYŁ I PODOBNO NAMIERZYLI GENIALNĄ RODZINKĘ. NA NOGI POSTAWIONE SĄ WSZYSTKIE PROGRAMY INTERWENCYJNE TV, TOZ I POLICJA (choć z tą ostatnią to podobno był problem żeby ją ruszyć - jak zwykle w przypadku gdy chodzi o zwierzęta). MAM SZCZERĄ NADZIEJE, ŻE KTOŚ TYCH RODZICÓW POTRAKTUJE TAK JAK ICH DZIECKO POTRAKTOWAŁO KOTA.

Koncia - zmieści się tylko trzeba będzie go tam z głową meldować :) Ja mam VW polo pełnoletniego i tyle i takie rzeczy tam właziły, że nieraz się w głowie nie mieści jakie to pojemne mikro autko :)) A przeżyłam zamianę starego na stary i muszę powiedziec, że to się raczej nie opłaca.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry