Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
swietne filmiki super pamietka a coreczka jaka przejeta kochaniutka![]()
Jakosc słaba bo tez aparatem z laptopa nagrywałam bo inaczej nie chciało mi wejsc na YT ,Tak Wiktoria nie wiedziała co sie dzieje hahah zabawnie było bo z tych nerwó połowa nie wyszła ale co tam najbardziej podoba mi sie filmik z pleneru zawsze płacze na tych kawałkach na których Wiktorke widac.............
mnie tez plener najbardziej sie podoba ;-) ile Wikotria miala 2 latka ?? slodzinka blondneczka i ta sukieneczka slodzinka
mogę zapytać gdzie wyprawialiście?
ale mój M wcale nie chce kupić większego auta, tylko chce mieć po prostu nowe, więc niech się buja. Zresztą nowe - używane, bo co dostanie za kilka tysięcy? Kolejnego grata, może parę lat młodszego...

a swoja droga jak ktos nie boi sie takich rzeczy w internecie umieszczac? to jest znecanie nad zwierzetami a to jest karalne a na koniec pojawia sie informacje CIAG DALSZY NASTAPI ... to dziecko jest juz dosc duze strach pomyslec co zniego wyrosnie jak dostaje taki przyklad z domu