reklama

Marcóweczki 2011

Jak się za to weźmie telewizja to się ruszy. Sama policja nic nie zrobi bo po co. No, chyba że ludziska sami namierzą i wymierzą wtedy policja zrobi aferę. Jak o te cholerne krówki....

No i jednak musiałam łyknąć nospe. Nawalanka mojego dziecka jednak nie pomogła i się skurczyłam z tej złości... Ech, ludzie to naprawdę z równowagi potrafią wyprowadzić. A jeszcze mnie czeka pociągowy powrót do domu....uuuu.....

reklama
Mój mąż jest bezbłędny hahha dzwonie do niego chyba z 15 razy na kom nie odbiera to dzwonie na stacjonary sygnału brak................... w koncu pojawił sie w sklepie i grzecznie pytam co porabiał ze zadnego tel nie slyszy a stacjonarka nie działa a on do mnie z tekstem z komórkę zostawił w domu( a był na zakupach) a tel stacjonarny przez pomyłke zabrał ze sobą hahahh muslałam ze walnę jak wyjoł stacjonarny z kieszeni ahhahah faceci!!!!!!!!!!!!

Ja tego filmu nie bede ogladac...

Pinka, niezlego masz meza ;) roztargniony jakby w ciazy byl ;)

Poprasowalam ubranka i utwierdzialm sie w przekonaniu, ze jednak nadal niecierpie prasowac. Dobrze, ze mam fajna deske, bo siedzialam na podlodze, a deska rozlozona do 20 cm :)

8 mi rosnie. Nie miala kiedy kurde.
Dobra, biore sie za ostateczny wybor lozeczka i materaca :) M. chcial juz dzis zamowic, ale jutro jeszcze skoczymy z rana do 2 sklepow, to sobie obmacam i materace :)

Wpadam znowu jak po ogień, bo szaleństwo w mieszkaniu trwa. Sorki, że tak tylko o sobie, ale nie mam w tej chwili czasu nadrobić. Pewnie dopiero wieczorkiem, o ile mi neta nie odłączą.
Na forum widzę wrze z powodu jakiegoś filmiku ze znęcaniem się nad kotem. Nawet się nie cofam i nie usiłuję obejrzeć, bo zaraz histerii dostanę. Wystarczająco się zdenerwowałam czytając same komentarze.

Bosa- a te bóleto są takie mnestruacyjne??????? czy inne???
Pinka, no inne zupełnie. Nie taki "tępy" ból, jak przy okresie, tylko raczej ostry i bardziej po bokach brzucha. Jak wsiadałam dziś za kierownicę, to wsadziłam prawą nogę, posadziłam tyłek i dostałam akurat ataku bólu i nie mogłam lewej nogi podnieść i wsadzić. Masakra.
Teraz boli mniej, ale niestety nadal. Położyłam się trochę, ale co z tego, jak robotnicy co chwila wołają :wściekła/y:.

Trzebiska -byc moze ahhaah az sie opanowac ze smiechu nie moge:-D:-D
Aga- ja wczoraj poprasowałam ale kolejna suszarka sie suszy:szok: i to tylko nasze dla małego narazie nic nie piore i prasuje:no: bo mi sie nie chce:-p
Ewe- no bezbłedny kiedyś przez przypadek wrzucił mi budzik do torebki :-D:-D byscie widziały moja mine jak mi na spotkaniu zaczoł dzwonic hahaahh

Bosa- to jak cie nie przestanie do wieczora to jedz sprawdzic to do szpitala!!!!! obiecaj???????
numery odstawia niezłe

Bosa nie szkodzi, ze o sobie. A filmik już chyba usunięty. Osobnik tak się przestraszył gwałtownej reakcji internautów, że podobno pozamykał wszystkie swoje konta (już go na facebooku namierzyli i zaczęli tam rozrabiać).
A ten ból nie przypomina Ci może kolki trochę? Taki kłujący co nie wiadomo co z nim zrobić i nic na niego nie pomaga? Mnie kiedyś ze dwa razy taki trafił, ale jeszcze w ciąży nie byłam, to nazwali to kolką wątrobową. Tylko chyba jakąś wyjątkowo rozległą bo nie trzymała się prawej strony a rozlazła po całości tułowia...

Pinka - przynajmniej nudno Ci nie jest :))

Ostatnia edycja:
reklama
Hej laseczki-marcóweczki
Co do filmu z kotem- BEZ KOMENTARZA - ludzie są bezmyślni i bez serca, co niestety miewam na co dzień w pracy - z racji zawodu. I niesty kary za tekie czyny są niewspółmiernie niskie.
Mnie tez dopadła huśtawka nastrojów i wszystko mnie wkurza, a do tego znów dopadł mnie mega katar i mam wszystkiego dość a mój mąż znów na dyżurze. Buuuuuuuuuuuuuuuuu:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry