reklama

Marcóweczki 2011

Harsh - skąd ty to wzięłaś?!!! Chryste, ja okrutna z natury nie jestem ale gdybym dorwała w swoje rączki to dziecko i jego rodziców to nic by z nich nie zostało jak tylko mokre plamy! No i masz, teraz muszę coś na uspokojenie wziąć :(( Cholera jak bym pierdykła tym dzieckiem o ścianę to chyba by je miesiąc zeskrobywali. A zaraz obok rodziców....
NA SZCZĘŚCIE KTOŚ SIĘ JEDNAK RUSZYŁ I PODOBNO NAMIERZYLI GENIALNĄ RODZINKĘ. NA NOGI POSTAWIONE SĄ WSZYSTKIE PROGRAMY INTERWENCYJNE TV, TOZ I POLICJA (choć z tą ostatnią to podobno był problem żeby ją ruszyć - jak zwykle w przypadku gdy chodzi o zwierzęta). MAM SZCZERĄ NADZIEJE, ŻE KTOŚ TYCH RODZICÓW POTRAKTUJE TAK JAK ICH DZIECKO POTRAKTOWAŁO KOTA.

Koncia - zmieści się tylko trzeba będzie go tam z głową meldować :) Ja mam VW polo pełnoletniego i tyle i takie rzeczy tam właziły, że nieraz się w głowie nie mieści jakie to pojemne mikro autko :)) A przeżyłam zamianę starego na stary i muszę powiedziec, że to się raczej nie opłaca.

a skad masz info ze udalo sie ich jakos namierzyc tych potworow??

reklama
Koleżanka w pracy jest 1000% kociarą, siedzi na forum kociarzy na którym właśnie wrze w tym temacie. Mam sprawozdanie na bieżąco. Podobno serwer, na którym jest to forum grozi zapchaniem tak się ludziska wkurzyli :)

ja sie trzeslam cala jak zobaczylam co sie wyprawia na tym filmiku i co to dziecko robi z tym kociakiem nie no jak tak mozna niech ich znajda i ukaraja jak nalezy !!!!!!!!!!!!!!

ja filmu nie obejrze bo z tego co piszecie to juz mi sie odechciewa :wściekła/y::wściekła/y:

Koncia- mielsismy w Hotelu Tango nie wiem czy kojarzysz??????? a plener cytadela bo mi sie nigdzie nie chciało jechac hahaha nogi mnie bolały w tych buciorach:-p

Wpadam tylko, żeby powiedzieć, że żyję, ale mam na głowie ekipę, która robi pokój Stellki i kilka zaległych rzeczy w mieszkaniu i muszę im patrzeć na ręce.
A oprócz tego strasznie boli mnie brzuch :-( I nie wiem nawet, czy to skurcze, czy nie, bo dotąd nie miałam. Ból jest ostry jak diabli, ale nie cały czas, tylko raz przychodzi, raz odchodzi - nieregularnie i niespecjalnie przechodzi po no-spie. Poczekam do wieczorka i jak trzeba będzie, to podjadę do szpitala :-( Co to może być?!

Pozdrawiam ciepło, chociaż ze skwaszoną miną (bo boliiiii).

Pinka - lepiej nie. Ja się boję zmierzyć ciśnienia bo mam wrażenie, że na aparacie skali zabraknie. Aż mi się wszystko trzęsie z chęci mordu.

ty sie uspokój kochana bo chwile temu pastela pisała ze jej kolezanka z nerwów urodziła sie 2 głęboki oddechy i juz.............

a ty harsh nie wklejaj takich filmów bo nam laski tu przedwczesnie porodzą;-)

Bosa- a te bóleto są takie mnestruacyjne??????? czy inne???

Pinka, znalazłam sobie w google :) wygląda zachęcająco

trzebiaska, najważniejsze, że jest szansa, że ukarzą tego człowieka, a kotek może trafi w lepsze ręce, choć pewnie będzie się bał ludzi do końca życia, o ile to przeżył... Dziecko też uszkodzone, niektórych powinni kastrować zanim się rozmnożą...

Ja dawno twierdzę, że ludzie też powinni zacząć podlegać jakimś kryteriom sprawdzającym zanim się zaczną mnożyć. A spora część ludzkości powinna mieć prawny zakaz zbliżania się do jakichkolwiek żywych stworzeń. Z dziećmi na czele.

Ewe - http://wiadomosci.onet.pl/regionaln...filmu,1,4092565,region-wiadomosc.html#Scene_1
Przed chwilą koleżanka pokazała mi inny filmik tego samego autora - pokazywał w nim powódź przy jego domu. Dokładnie widać gdzie mieszka. Myślę, że kilka osób już wie gdzie to jest a sądząc z komentarzy to nie zazdroszczę najbliższej przyszłości tych .... ludzi (?) Najlepsze jest to, że policja nic nie wie i nie wiadomo ile będzie trwało a internauci w ciągu paru godzin namierzają sadystę.... te nasze służby to też, kurde, na księżyc wysłać :(

Pinka - dzięki. Dziecko mi się wkurzyło i mamusię skopało. Zawsze tak robi jak się zdenerwuję :) To na mnie dobrze działa - jakoś się szybko uspokajam bo kto lubi dostawać bęcki. Jeszcze od środka :))

Ostatnia edycja:
reklama
mam nadzieje ze szybko ukarza winnych i nie bedzie to trwalo latami bo to tylko kot kto by sie nim przejmowal a pozniej dziwia sie ze bedomnych dzieci i mlodziez traktuja ajk smieci i bija lub katuja na smierci:wściekła/y::wściekła/y::no::szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry