reklama

Marcóweczki 2011

Dzięki Pinia, jeszcze mi nie zwisa, ale to już i tak chyba znak, że trzeba wreszcie wszystko podopinać na ostatni guzik i spakować torbę!

Mila kryzys mam dzisiaj, właśnie wzięłam apap i liczę, że choć trochę przejdzie, bo muszę coś zjeść, od 13ej nie miałam nic w ustach :/

Koncia to poczekaj jeszcze ze 3 tygodnie ;) Mój już dawno przejął wyprowadzanie psa, a teraz pamięta, żeby podlać choinkę, obsługuje zmywarkę bez pokazywnia palcem i jak wraca od domu to dzwoni czy coś kupić ;) I się śmieje, że mam korzystać, bo po połogu już nie będzie taryfy ulgowej ;p Ja mu dam!!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Wreszcie nadrobiłam zaległości:) Wczoraj cały dzień spędziliśmy na poszukiwaniu wózka i ostatecznie zamówiliśmy na allegro Tako Jumpera:-) Chcieliśmy przeznaczyć max 1200zl i zupełnie nie było w czym wybierać, a ten tako wydał nam się całkiem ok tyle ze w sklepie najmniej chcieli za niego 1400, stąd zakup na allegro.
Najprawdopodobniej wczorajsze jeżdżenie i stres spowodowały u mnie bóle brzucha i rano byliśmy z Emkiem w szpitalu:-( W pracyszpitalu była lekarka prowadząca mnie, więc mnie zbadała, zrobiła KTG, USG szyjki i powiedziała, że wszystko jest ok. Zleciła 4xdziennie no-spę i magnez i leżenie. Na szczęście fałszywy alarm:tak:, a zarazem kolejne przypomnienie o przystopowaniu:zawstydzona/y:
Bosonóżka - jeśli bóle nie mijają to do szpitala. Lepiej się dowiedzieć, że to fałszywy alarm, niż coś przegapić:tak:

Mój mąż jest bezbłędny hahha dzwonie do niego chyba z 15 razy na kom nie odbiera to dzwonie na stacjonary sygnału brak................... w koncu pojawił sie w sklepie i grzecznie pytam co porabiał ze zadnego tel nie slyszy a stacjonarka nie działa a on do mnie z tekstem z komórkę zostawił w domu( a był na zakupach) a tel stacjonarny przez pomyłke zabrał ze sobą hahahh muslałam ze walnę jak wyjoł stacjonarny z kieszeni ahhahah faceci!!!!!!!!!!!!
Umarłam ze smiechu :-D Faceci..

Całe szczęście, że najpierw poczytalam wasze komentarze a dopiero potem chciałam obejrzeć filmik z kotem, bo miałabym pewnie podobne problemy z ciśnieniem jak trzebiska. Pojąć nie mogę, skąd się taka głupota i znieczulica u ludzi bierze..

Fifronka, kciuki mocno zaciśnięte!!!

Ja bardzo poproszę, żeby któraś z was podzieliła się ze mną syndromem wicia gniazda - do mnie jakoś dotrzeć sam nie chce a powoli przydaloby się już dopinać wszystko na ostatni guzik :zawstydzona/y:

Hej Dziewczynki:-)

Wczoraj trochę popływałam na basenie a dzisiejszy dzien to totalne lenistwo. Popisałam tylko papiery do pracy żeby już z niczym w szkole nie zalegać. Uszczęśliwi nas godziną karcianą:confused:

fifronka te torbielki faktycznie się wchłaniają, w 3o tyg. u znajomej nie było po niej śladu. Siostra miała pewnie 3d? bo na zwykłym to nie widać...

bosa możesz brzuszek buntuje się już przeciwko tak aktywnemu tempu. Moja ginka w takich sytuacjach zaleca...leżenie 2 h po nospie a jak nie puszcza to szpital, spróbuj się też zdrzemnąć jak dasz radę.

pinka się uśmiałam z chłopa Twego:-D
taniec piękny tylko sala coś wąska;-)

Całe szczęście, że najpierw poczytalam wasze komentarze a dopiero potem chciałam obejrzeć filmik z kotem, bo miałabym pewnie podobne problemy z ciśnieniem jak trzebiska. Pojąć nie mogę, skąd się taka głupota i znieczulica u ludzi bierze..

Ja bardzo poproszę, żeby któraś z was podzieliła się ze mną syndromem wicia gniazda - do mnie jakoś dotrzeć sam nie chce a powoli przydaloby się już dopinać wszystko na ostatni guzik :zawstydzona/y:

a na kiedy masz termin? bo ja na 29 dopiero i mi się wydaje, że to szmat czasu, dopinać zamierzam końcem lutego;-) ale syndrom mam mam, bardziej meblowo - urządzeniowy także posyłam!!!!

u mnie tez syndrom nie nadchodzi poki co wiec witaj w klubie :tak:

pinka roztargnienie emka pierwszorzedne:P
koncia Tobie to dobrze, moj umiera bo sie przeziebil... ale w sumie sam z siebie wzial sie za odkurzanie... ale odkurzyl tylko te miejsca w ktore siegnal kabel od odkurzacza:P
pabella mi by tez sie przydal jakis kopniak, zeby zaczac cos przygotowywac.. ale jakos czuje, ze mam na to czas... bardziej sie wszystkim przejmowalm w pierwszym trymestrze niz teraz:D

A ja dzisiaj caly dzionek podjadam:) Pol lodowki zawalonej swiatecznym jedzonkiem ale ja juz nie moge, musze to jutro wyrzucic bo to juz chyba za stare a jesc juz tego nie chce:( Dzis robilam zupe krem z selera naciowego( tego ktorego emek kupil zamiast tego w korzeniu:P) i wyszedl rewelacyjny... dodalam troszke ziemniakow, sera i kwasnej smietany i pol garnka zjadlam:D Chwile odczekalam i na deser lemon sorbet z mrozonymi truskawkami... teraz podniebienie boli ale wiem, ze bylo warto:)
Teraz szukam pomyslu na kolacje:)

Kochane, a wiecie moze czy mozna wymiotowac po witaminach? Zauwazylam, ze zawsze kiedy je zjem, godzine pozniej biegne i zaprzyjazniam sie z toaleta... wczesniej tego nie mialam... zaczelo sie jakies dwa tyg temu... dziwne

reklama
a duzo jeszcze musicie kupic? Ja juz wiem, ze na zakupy mi sie jezdzic nie chce i kupie chyba online...wiem, ze to calkiem inaczej niz dotknac, ale nie nadaje sie na zakupy (szczegolnie w odwilzy)...

aha, a ja jeszcze chce powiedziec, ze termin z OM mam mniej wiecej 22-26.02.. Wiec moge byc trzecia po Malinie i Milutku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry