aga_cina
Mama Aniolka
Aga, ja sama bym miala kurna traume...
Szkoda, ze glupie babsko nie uswiadomilo sobie, ze w taki sposob uposledza (?) systemy obronne tego dziecka...no,ale co tam..kazdy ma swoje kredki![]()
Bosa, a co jesli Stelle nauczysz zakladania czapeczki i pozniej przy pierwszej lepszej okazji bezczapeczkowej zlapie Ci jakas infekcje? Nie chce sie madrowac,ani nic, ale Olo ma ponad 3 lata, nigdy nie byl sterylnie chowany i mial antybiotyki raz w zyciu ( i to tylko dlatego, ze nasz pediatra byl niedostepny)... Nie daj sie jesli ktos Cie namawia, a ty masz watpliwosci co do skutkow danej czynnosci. U mnie byly wieczne awantury, lacznie z oskarzeniami, ze nie dbam o dziecko, bo np prosto po kapieli nie kladlam Ola w uwaga! NAGRZANEJ poscieli...
Podobnie z tym zalewaniem.. Nikt nie chce dziecka utopic przeciez... a woda jest dla nich naturalna.
Nie wychowuje Olafa spartansko, w angielskim stylu...Ubieram go rozsadnie i wyznaje zasade, ze PRZEGRZAC jest czyms o wiele gorszym niz niedogrzac...
ale sie namadrowalam....
Do tej pory ja cytujemy: oj, bo usko
Ja tez nie chcialabym przegrzewac dziecka, dzis prasujac ubranka zastanawialam sie jak melego w ogole ubierac w dzien, jak w nocy. Mam nadzieje, ze rozsadnie bede oceniac potrzeby mojego dziecka, a jak cos to bede Was pytac i mam nadzieje, ze pomozecie
Glupie mysli mam od tego nic nie robienia. Moglaby ta zima sie juz skonczyc.
Moj chorobzdzil poszedl do lozeczka juz, kociatko spi a ja czekam na serial w ktory sie wciagam
Milej nocki brzuchatki

. Zadzwonilam do lekarza, pogadałam i kazał po prostu poleżeć i poodpoczywać. No to leżę. A ekipa w pokoju Stelli szaleje, wczoraj pokończyli mi kończenie pierdółek w innych pomieszczeniach, a dzisiaj tylko pokojem maleństwa się zajmują. Klną na jeden z wzorów tapety, że trudny do układania, ale ja udaję, że nie słyszę ;-)
.
.