reklama

Marcóweczki 2011

Dzien dobry dziewczynki i chlopcy w brzuchach :)

Ale mnie kregoslup boli od tego nierobstwa :dry: M. znowu dzis do pracy nie idzie. Cos ludzie po swietach nie chca w szpitalach siedziec, to i malo roboty. Ale wykuruje sie przynajmniej. Dzis pojedziemy w takim badz razie i wozek zobaczyc :)
Zaraz sie umejkapuje i wyruszamy :)
Musze jakies cwiczenia poszukac by maly zanurkowal w dol, bo dzis konczymy pelny 31 tydzien :eek: a cc zapewne bylaby wczesniej niz mam termin, a wolalabym nawet po terminie urodzic :zawstydzona/y:

A propos odstajacych uszu, to ja myslalam, ze to tak jakos genetycznie uwarunkowane jest, po prostu taki urok, bo jak mozna miec 2 tak samo odstajace uszy... No ale jesli te czapeczki maja niby pomagac, to u dziewczynek lepiej, bo sa te slodkie opaseczki na glowke :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej laseczki-marcóweczki
Mam nadzieję, że nastroje dopisują.
Co do USG 3D to nie wiedać na nim nieczego więcej niż na 2D, wyniki badania zależą od umiejetności i doświadczenia lekarza.
Przegrzewaniu tez mówię NIE, Mikołaj urodził się w sierpniu więc chodził na specerki tylko w body przykryty od słońca pileluszką tetrową. Teraz też szaleć nie zamierzam, zwłaszcza że mieszkanie mamy ciepłe
Dziś zamierzam poprasować ciuszki i coś napisać "słuzbowego" ale też już mnie na tym urlopie nosi, oj nosi

Cześć czołem dobijcie mnie jakimś młotem:-D:-D:-D

do 4 w nocy nie mogłam zasnąć:no: było mi duszno jak nie wiem otwierałam okna jak szalona mąż zamykał bo mu zimno ,kregosłup dał o sobbie znac ze zadna strona nie była mi dana a teraz czuje sie jak po iniezłej imprezie :tak::cool:

własnie koncze sniadanie i biore sie do roboty bo sterta papierów tylko rosnie:-p

hej :)

u nas sniegu juz brak,mam nadzieje,ze juz task zostanie i bedzie troche cieplej to i mi wygodniej bedzie bez tylu warstw na sobie ;-)

dzis na sniadanie weetabix z mlekiem wiec kawy nie wypilam jeszcze i usypiam na fotelu ;-)

bosa lista imponujaca-a raczej jej wykonanie ;-) ja niby tez liste mam-ale taka najzwyklejsza w notesie ;-)

witam się krótko z pracy.

jestem wściekła, bo mam 2 kontrole na głowie. w zasadzie to może nie na głowie, bo dopiero w nowym roku zaczynaja, ale papiery trzeba im przygotować. jak na złość na sam koniec przed porodem będą ciężarówkę denerwować!

Cześc wszystkim narzekaczkom :D

Bosa zrobisz potem fotki i pokażesz nam komnatę Stellki??

Ja dzisiaj dla odmiany narzekać nie będę ;)))) Zaliczyłam już dentystę i kupiłam wędlinki na śniadanie, Jasio radośnie bryka :D
Mój mężu zapomniał, że obiecał mi dzisiaj Ikeę, więc już mu trochę humor się popsuł, ale będzie dobrze :D Ja natomiast obiecałam, że nigdzie więcej go nie będę już dzisiaj ciągać, damy radę :D

Wyprałam kolejną porcję i mam wrażenie, że ten JELP ma jakiś chemiczny zapach - nie wydaje się Wam??

Malina, to mozemy sobie podac rece, bo ja tez mam dobry humor :)

Kupilam troche rzeczy na wyprzedazy...i przyslali mi to..2 razy :-) A ze jestem pocieszna jesli chodzi o takie sprawy, to zadzwonilam i powiedzialam, ze sie rabneli...ale juz kazali mi zatrzymac.. Tak wiec mam wszystkiego po 2 haha :)

Ja sie szybko witam i zaraz zmykam:) Jedziemy z emkiem na jakies zakupy, licze, ze kupie dzis chociaz cos co bede mogla skreslic z wyprawkowej listy... Trzymajcie kciuki. Milego dnia kuleczki:)

A u mnie w robocie audyt był. Była kupa stresu przed a potem.... jakoś cicho i spokojnie przeszło. I dobrze. Chcę przeżyć ten koniec roku a jak tak mi będzie brzuchol twardniał jak ostatnio to śmignę na L4 bo mi się gin już pewnie nie da wykręcić i tyle tego będzie. Sami będą kończyć ten rok. Beze mnie....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry