aga_cina
Mama Aniolka
Dzien dobry dziewczynki i chlopcy w brzuchach 
Ale mnie kregoslup boli od tego nierobstwa
M. znowu dzis do pracy nie idzie. Cos ludzie po swietach nie chca w szpitalach siedziec, to i malo roboty. Ale wykuruje sie przynajmniej. Dzis pojedziemy w takim badz razie i wozek zobaczyc
Zaraz sie umejkapuje i wyruszamy
Musze jakies cwiczenia poszukac by maly zanurkowal w dol, bo dzis konczymy pelny 31 tydzien
a cc zapewne bylaby wczesniej niz mam termin, a wolalabym nawet po terminie urodzic 
A propos odstajacych uszu, to ja myslalam, ze to tak jakos genetycznie uwarunkowane jest, po prostu taki urok, bo jak mozna miec 2 tak samo odstajace uszy... No ale jesli te czapeczki maja niby pomagac, to u dziewczynek lepiej, bo sa te slodkie opaseczki na glowke
Ale mnie kregoslup boli od tego nierobstwa
M. znowu dzis do pracy nie idzie. Cos ludzie po swietach nie chca w szpitalach siedziec, to i malo roboty. Ale wykuruje sie przynajmniej. Dzis pojedziemy w takim badz razie i wozek zobaczyc Zaraz sie umejkapuje i wyruszamy
Musze jakies cwiczenia poszukac by maly zanurkowal w dol, bo dzis konczymy pelny 31 tydzien
a cc zapewne bylaby wczesniej niz mam termin, a wolalabym nawet po terminie urodzic 
A propos odstajacych uszu, to ja myslalam, ze to tak jakos genetycznie uwarunkowane jest, po prostu taki urok, bo jak mozna miec 2 tak samo odstajace uszy... No ale jesli te czapeczki maja niby pomagac, to u dziewczynek lepiej, bo sa te slodkie opaseczki na glowke
Ostatnia edycja:

było mi duszno jak nie wiem otwierałam okna jak szalona mąż zamykał bo mu zimno ,kregosłup dał o sobbie znac ze zadna strona nie była mi dana a teraz czuje sie jak po iniezłej imprezie 

?