Nadrobić Was to niezły wyczyn! Dzisiaj dodatkowo filmiki Pinki to sie dopiero zeszło!
Pinka pierwszy taniec rozbawił mnie do łez

plener piękny, mała cudowna ksieżniczka

oczywiście nie mogłam się powstrzymać i podpatrzyłam też inne filmiki

ja kiedys chciałąm wstawić z pleneru ale nie chciał wejść nie wiem dlaczego....
Fifi trzymam kciuki za małego siostry! Oby wszystko było ok. Ja w dzień ślubu dokładnie u fryzjera dowiedziałam się że moja przyjaciółka ze studiów nie przyjedzie bo jej małej w 8 miesiąccu ciąży wykryli coś w główce. Wyłam u tego fryzjera jak głupia, fryzjerki i inne klientki sie patrzyły jak na warjata a na koniec ta co mnie czesała, moja koleżanka powiedziała że takiej panny młodej to jeszcze nie czesała. Ale to chyba był stres przedślubny plus ta niemła wiadomość. Mała urodziła się dwa miesiace później całkowicie zdrowiutka i ja wierzę ze z małym siostry będzie to samo!
Bosa lista niezła tylko cos mało zamówione z tej listy! Fajnie ze u Ciebie remont dobiega końcowi bo u mnie stoi w miejscu! Farba w wiaderkach pod ścianą i bałagan straszny. Ale M ma jeszcze przecież kupę czasu!!! A na wykładzinę jeszcze sie nie dał namówić niestety!
Ja za kotami nie przepadam ale to co wyprawia z nim ten dzieciak z filmu to jakiś koszmar. Bedny kot na koniec to już nawet nie ma siły uciekać

ojciec zwyrodnialec zamiast to zakończyć to jeszcze nagrywa syna. Przykład dziecko ma od tatusia niezły... Później taki mały urosnie i człowieka udusi. Brrrr...
Wczoraj załątwiłam sprawę z anglielskim czekiem i za 2 miesiące max będzie kaska na koncie

Byłam w centrum ale tłum mnie przeraził i w rezultacie kupiłam tylko majki bo mnie stare cisną i klosz do małej pokoiku. Oczywiście nie mogłam sobie odmówić kielicha czekolady z bitą śmietana

pycha! A na koniec zajechalismy do sklepu mojej koleżanki i dokupiliśmy dwa kaftaniki i śpiochy do szpitala i czapeczki

i tym sposobem mam już całą wyprawkę dla małej. Czekam jeszcze tylko na pościel ale ona już idzie!
Ktoś chciał linka do tej poscieli w czerwone serduszka. Wstawie na odpowiednim watku bo ja zamawiałam co prawda róźową ale widziałam że i czerwona jest w zestawie z ochraniaczem