reklama

Marcóweczki 2011

Ja własnie siadłam na dzis koniec układania na półkach heheeh na dodatek małek tak mnie kopie po żołądku ze zgagę mam niemiłosierną zaraz puszcze pawika dosłownie:eek::eek: przyszła paczuszka z ciuszkami dla młodego co kupowałam w asda męzo wanne kupił i kufer kosmetyków z J&J W promocji był jak wróće do domku to marcjankom z uk wstawie focie na naszym watku moze któras z was bedzie zainteresowana:-p

Ewi- mnie tez z płyty nie chcial sie wgrac ja youtube dlatego musiałam wziąsc aparta i nagrywac z kompa dla kolezanek bo chciały rok temu zobaczyc:tak::tak:
Olcia- u was sypie a ja mam deszcz od 3 dni zima juz przeszła bokiem mam tylko nadzieje ze teraz przez 2 m-c nie bedzie lac bez sensu...........
Katjusza ty to ostatnio wogóle leniwa jestes udzielasz sie tyle co kot napłakał:-D:-D nagana ci sie nalezy:tak:;-)
Ewe to wpadnij do mnie z tym sprzataniem heeh ja juz dzis przez tą zgagę nic nie zrobie:no: bo wystarczy ze sie schyle i wylonduje w łazience:cool:

koncia- no nareszcie M zdobył sie na odwagę bo za chwilę lokator spał by w łóżeczku małego hahaha,a magisterkę kiedys obronisz:-D:tak:
Agacina- nie chciej przenosić ciązy bo bedziesz przeklinać za wszystkie czasy ja przenosiłam o 12 dni i nigdy wiecej już bym tak nie chciała:no: to była masakra!!!! teraz mam nadzieje urodzic troszke w czesniej lub w terminie:-p
Marta- jeszcze sie ludziska pierogami przez te swieta nie najedli???????? ja to patzrec nie moge juz na pierogi:sorry2:

reklama
A ja poprasowałam wszystko dla małej i nawet posprzątałam u młodego w szafie żeby było gdzie te ciuszki powkładać. Zawodowo też nadrobiłam zaległości na tym urlopie, jak odsapnę to może na jakieś małe zakupki skoczę, zwłaszcza że mąż w pracy na dyżurku

Ostatnia edycja:
Ale ja Wam zazdroszczę jeszcze macie na to wszystko sile- tu cos posprzątać, tam do pracy jeszcze biegać.....a ja sie głośno teraz przyznam ze praktycznie cały dzień juz spędzam w łózu!! Zmieniam tylko stronę na nim bo zasiadamy z eMkiem przy kompie na zmianę: takie z nas dwie kaleki.:):) a jak sie zabieram za cos do zrobienia to zaraz mi ciezko, słabo i nogi bola:(

Pinka z mila checia bym wpadla bo juz troche nuda mnie dopada ;-)

Miluś co za wspaniala wiadomosc z ta woda :-) a ty sie naszym pisaniem nie przejmuj ty masz dwie kruszynki w sobie i bardziej niz my musisz na siebie uwazac moze za 3 tyg bedziesz juz miala swoje malenstwa kolo siebie a niektore z nas maja termin na koniec marca i biorac 2 tyg. mozliwosc przenoszenia ciazy robi sie juz polowa kwietnia a twoje dziewuszki beda juz mialy 2 miesiace ;-)

Vetka- dzieki za konkrety...fakt na finiszu..leże tak całymi dniami i tylko mi zostaje myślenie co by można było zrobić...i na myśleniu sie kończy:) ha ha:-D:-D

Ewe- masz racje:)..ale i tak Wam zazdroszczę:) hi hi to mi teraz tylko zostało co nie:)

reklama
Czesc brzuszaste:P Wrocilam z zakupow, jest ciut lepiej niz kilka dni temu ale znow raczej bez rewelacji. Wiekszosc rzeczy, ktore kupilismy to dla emka. Dla mnie i dla dziecka to w zasadzie tylko laktator, sliniaki i myjki do buzki... nie no jeszcze pampersy kupilam i torbe do wozka dostalam gratis:P szalu nie robi ale darowanemu koniowi w zeby juz zagladac nie bede:P
Tymczasem biegne Was poczytac i potem pewnie jakas drzemka bo jakos ta pomoga taka do niczego, ze nic tylko spac pojsc:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry