reklama

Marcóweczki 2011

Agacinko - wczoraj madzikm pytała się o farsz do pierogów ruskich - dodaj mąki pszennej ile się wgniecie i masz kopytka:tak: - tylko gotuj od razu bo breja na stolnicy Ci się zrobi:tak:.
Miluś - ja od Świat mam problemy ze spaniem:confused2:.
Zmykam po ziemniaki do warzywniaka:tak::-).

reklama
Marcia Ty zawsze wiesz co zapodać z rana ;) Mi się wczoraj o plckach przypomniało i jak znajdę dzisiaj ładne ziemniorki to zrobimy :D

Mila a może w kółko graniaste się już bawią ;) Coś czuję, że chyba zalegniemy na drzemkę po obiadku ;)

Pastela a masz pojęcie czemu tak pyka??

A my się zbieramy na miacho, ja chcę zerknąć na fotele, może do karmienia coś wygodnego znajdę, do Pepco i do dziecięcego of koz!! Na minutkę ;)

Malinka- ja tez mam plany zakupowe na dzisiaj:)

chce przed wizyta u gina odwiedzić dziecięcy za pościelą:) może do jaki ciucholandów zerknę a i w aptece mam do odebrania rzeczy dla dziewczynek:)

Nic mi nie mów o pościeli Milusia grrrrrrr Wczoraj zjarzyłam, że przegapiłam bon z pracy w pościelowym sklepie do końca grudnia, nie wykorzystałam 120zł - nic tylko walnąć tym sklerotycznym łbem w ścianę!!

Witajcie Marcjanki
Ja już ogarnęłam domek, siebie, nastawiłam trzecie pranie dziecięce, namoczyłam ręczne i naszykowałam wszystkie domowe pluszaki do kąpieli (to jest rozebrałam im ubranka i czekają w kolejce do pralki ;-) ). Ale to niestety chyba będzie na tyle, bo brzuch mi stwardniał i trzeba będzie zalec na leżance. Prasowanie zostawię na jutro a potem może się zabiorę za kotlety sojowe bo dawno nie robiłam i mam chętkę :-p:-p
miłego dnia!! :-)

Pobudziły się Marcjanki :-) Bo już się martwiłam, gdzie Was wszystkie wywiało ;-)

Marta, okrutnico Ty!!! Teraz nie dość, że mam ochotę na plecki ziemniaczane, to jeszcze zagryzłabym je kopytkami!!!

witam sie i ja i zarazem dołanczam sie do fatalnej nocy:eek::eek: jak mnie o 5 złapały 2 mega skurcze to odrazu na bacznosc stanełam ,co za atrakcje mówie wam,moze dzis w koncu jakaś paczka do mnie dojdzie:eek::eek:

Malina- uuu to klops z tym bonem ale moze jak bys wzieła na litosć to by cos sie dało jeszcze załatwic zwal wszytsko na skleroze ciązowa a ciezarnej odmówic nie wolno:no::no: ja tez szukam jakiegos niedrogiego fotela ale jak narazie kicha..........

Milutek- ahhaha kułko graniaste o jeny juz nie moge ze smiechu:-D:-) ale juz sie nie smieje bo zaraz zgagi dostane:rofl2:
Marta- od ranca juz gotuje zakupuje a ja mam mega lenia i dzis nic nie robie:no::eek:

mnie juz naprawde ta ciąża na łeb padła mąż to już boki zrywa ze smiechu:-D:tak: wczoraj cały wieczór chodze w klapkach i mówie do mojego kurcze tydzie temu kupiłam sobie nowe laczuszki i juz mi sa za małe tak mi nogi puchną ze szok:-D:-D:-Da mąz patrzy a ja mam lewy na prawym a prawy na lewym:-D:-D:-):tak::tak::rofl2:

Katjusza- oj koniecznie musisz sobie dawkować prace- masz racje prasowanie zostaw na jutro i duzo odpoczywaj:)

Pinus- od śmiechu zgagę dostajesz????????? no co ty???????
ha ha ale jaja z tymi klapkami- no ja nie moge:-D

reklama
Pinka, to sie usmialam z tych 'laczuszkow' haha.
A u Ciebie nie ma dzis swieta? Juz mnie szlag trafia od tych bankow Holidayow. Kuzwa, 2 tygodnie swietuja. 3 tygodnie czekam na moje paczki i na pewno ich dzis nie zobacze.

Idem sie malowac i pomyslimy co dalej :)

Kurde, ten brzuch i dzis mam strasznie twardy. Co ten moj klusek tam wyczynia?

Malinaa,szkoda 120 zl... No ale nic nie poradzisz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry