Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powolutku sobie remontujemy chatkę i sprzęty wszystkie są. Od tamtej pory mu nie podnieśliśmy, bo "kolega". Nawet łóżko dostał lepsze, bo w tamtym mu się sprężyny wbijały w d*. miejsca dla siebie ma więcej niż my, więcej szaf... żyje jak pączek w maśle i mu się wydaje, że mu się to należy i u każdego będzie miał tak dobrze
cóż, szybko spadnie na ziemię...
...obiady odgrzewane bo na święta się nic prawie nie zjadło i teraz trzeba kończyć...ale takie kopytka to mi się marzą jak psu buda!!!!!!:-) chyba sobie jutro strzelę.....
ale może i dobrze będę miała to szybciej za sobą....no a po jakaś wytrawna kolacja u teściów o ile ksiądz wpadnie o normalnej porze- bo jak nie to zostaje czwartek..
ale to chyba kolejny urok tego czasu...;-)
Twoje szczęście:-)

bo z tym humorem to nie tak do końca...ale...na pewno jest lepiej niż było;-) a Ty kobieto jakiegoś powera masz ,żeś tyle dziś narobiła??? Daj trochę!!!;-);-)
;-)

;-) ale na tyle ile będę mogła pomóc to pomogę ;-)

. Weź kup materiał to poszyję Ci poszewki - ja Olkowi sama z niebieskiej flanelki w misi na księżycu 2 komplety (2 poszewki na kocyk i 4 jaśki) poszyłam i wyniosło mnie to 50zł
Pościel Dziecięca 7 Elementowa Z Wypełnieniem Misie Na Księżycu, Pościel dziecięca 7 el. 120x90 z wypełnieniem eCot Pościel Dziecięca
Czyli teraz już zostało tylk osuszenie ściany...odmalowanie... i urządzanie kącika dla Jasia? :-)
futrzakowa- a skąd ty taka teorie wytrzasnełas ahhaha to ciekawe co składa sie na pokarm matki???????hmmmmmmmm ciekawe
cliford- ja jem kisielekno ale sniadanie zjadłam a z tego co wiem to ty no
![]()