Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hahano ale zeby kobieta miała ten pokarm i dziecko miało z czego te witaminy i składniki wyciągać no przecież matka musi sie odżywiac bo inaczej pokarm zanika i bastaa ta sa akurt fakty a nie tylko teorie..............
no chyba ze ja juz naprawdę nie kumata jestem

:-) jupiiiiiii z rana zadzwoniła znajoma,która wyprowadza się z Anglii i pytała czy jestem zainteresowana.Pojechałam obejrzeć i oczywiście z nim wróciłam
:-) Ciekawe co m na to powie,uprzedziłam go przez tel ze jadę oglądać tylko nie wiem co na cenę powie. Łóżeczko jest w idealnym stanie z firmy mamas&papas razem z materacem,nowe kosztowało £200 a koleżanka wzięła za nie £60. Nie zastanawialam sie długo,bo za £60 to ja tu mogę sam materac kupić a wiem ze z dobrych rak pochodzi. Jak myślicie,przepłaciłam?Futrzak jasne że dobrze![]()
Moja koleżanka je wszystko od grzyba przez pomarancze do czekolady i jej dziecku nic nie jest a wiem że dalej karmi małą piersią. Więc nie wiem od czego biorą sie te kolki i jaki ma wpływ dieta matki na dziecko itd![]()
a ja nie jestem gotowa..
), skarpetek, rajstopek, czapeczek, body kilka par..