• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

vetka tobie w takim razie zycze szybkiego pozbycia sie infekcji

harsh cala ciaze bierzesz? tak bez przerw?
no ale to chyba racja,ze maluszka taki wirus mamy rowniez meczy, wiec moze lepiej wyleczyc niz zdychac np.2 tygodnie.

reklama
vetka tobie w takim razie zycze szybkiego pozbycia sie infekcji

harsh cala ciaze bierzesz? tak bez przerw?
no ale to chyba racja,ze maluszka taki wirus mamy rowniez meczy, wiec moze lepiej wyleczyc niz zdychac np.2 tygodnie.

Tak, wiem, ze beznadzieja,ale musze, bo nie chca ryzykowac wiekszych infekcji.

Marza mi sie rzodkiewki. Ostatnio K. kupil mi to pochlonelam taki 'rozek' w 20 min...

I już wczoraj nie udało mi się do was wrócić:-( - nienawidzę nie mieć kompa tzn. laptopa i muszę się czaić, aż się miejsce przy stacjonarnym zwolni, a to nie takie proste :wściekła/y:

Witam się więc dzisiaj, wyspana, ale z potwornym bólem gardła :-(
Wczoraj wracałam z miasta samochodem i jak mnie złapał skurcz, 4 sekundy ale ból był taki, że mi się ciemno przed oczami zrobiło!!!! :szok: jeszcze pół godziny potem mnie brzuch pobolewał. Jeszcze czegoś takiego nie miałam .... trochę strachu mi to napędziło.

Na pocieszenie umówiliśmy się na piątek, żeby zaplanować w końcu sesję z brzuszkiem, bo nareszcie go widać jakoś tak sensownie :-) i jest czemu zdjęcia robić :-) już nie mogę się doczekać :-D

Pastela ja bez takiej poduszki już nie wyobrażam sobie spania, od 6 miesiąca się w taką wtulam. Tzn w taką: Kojec Motherhood - poduszka dla kobiet w ciąży | Motherhood.pl

Pinka gratuluje mieszkanka i zazdroszczę troszkę :zawstydzona/y:

Milutek przytulam bolący brzuszek łakomczuszka ;-)

Kobitki która z Was zamawiała z allegro od tego pana R co Milutek?? Podacie linka bo znaleźć go nie mogę...;-)

ok ok już znalazłam ;-)

Ostatnia edycja:
Mozecie mnie uświadomić w pisaniu pracy? Mianowicie chodzi o to że napisałam rozdział i wysłałam do sprawdzenia a promotor do mnie ze to plagiat bo umieściłam kawałek z internetu. Fakt był z internetu ale na końcu było uwzględnione jego źródło a resztę pisałam sama! W poprzedniej pracy pisałam tak samo i nie było to problem a tu jakiś cyrk... Coś czuje że bedę miała ciezko!

Ewi jeśli zacytowałaś w "" i dałaś przypis, z jakiego to źródła to nie ma problemu :) No chyba, że to cytat na pół rozdziału ;) Ja na Twoim miejscu wybrałabym ciekawsze fragmenty i trochę je zredagowała i będzie, że to Twoje i tylko Twoje :D

Malinka właśnie był to mały kawałek a reszta moja! Ale nie wziełam go w "" tylko zaczynał sie od akapitu a na końcu postawiłam tekst źródłowy.

Auksologia – nauka o rozwoju ontogenetycznym (osobniczym) i oddziaływaniach środowiska zewnętrznego na rozwijające się dziecko. Zajmuje się prawidłowościami rozwoju dziecka, dąży do optymalnego rozwoju dziecka, ma wielkie znaczenie dla pediatrii i geriatrii. Wyniki badań auksologicznych mają duże znaczenie dla szkolnictwa. Nauczyciele klas 1-3 są zobowiązani do oceny auksologicznej dzieci z tych klas.(http://pl.wikipedia.org/wiki/Auksologia) o tak;)

Czesc robaczki:-)
W koncu udało mi sie przeczytac Wasza produkcje;-) od dwoch godzin sie z tym zmagałam;-)
Moja nocka dzis oniebo lepsza niz wczorajsza,obudził mnie tylko M buziakiem na dowidzenia ale zaraz szybko zasnełam i spałam do 10.40:zawstydzona/y:.Potem sniadanko,spacerek i lenistwo;-)Pogoda dzis beznadziejna,szaro,wieje,mokro,bryyy
Dostałam wczoraj od mamy 100zł (załatwiłam jej okulary u kuzynki za free) i teraz zastanawiam sie na co je przeznaczyc,pomysłow mam sto ale starczy tylko na jedno;-) czy chusta,czy poduszka,czy ciuszki dla dzidzi?
Miłego dnia :-)

Czesc robaczki:-)
W koncu udało mi sie przeczytac Wasza produkcje;-) od dwoch godzin sie z tym zmagałam;-)
Moja nocka dzis oniebo lepsza niz wczorajsza,obudził mnie tylko M buziakiem na dowidzenia ale zaraz szybko zasnełam i spałam do 10.40:zawstydzona/y:.Potem sniadanko,spacerek i lenistwo;-)Pogoda dzis beznadziejna,szaro,wieje,mokro,bryyy
Dostałam wczoraj od mamy 100zł (załatwiłam jej okulary u kuzynki za free) i teraz zastanawiam sie na co je przeznaczyc,pomysłow mam sto ale starczy tylko na jedno;-) czy chusta,czy poduszka,czy ciuszki dla dzidzi?
Miłego dnia :-)

może poduszka? :-) poduszka(jeśli mówimy o rogalu) przyda ci się i teraz do spania i później do karmienia(baaardzo przydatna przy karmieniu:-) ) ... a chustę możesz kupić ciut później:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry