Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
vetka tobie w takim razie zycze szybkiego pozbycia sie infekcji
harsh cala ciaze bierzesz? tak bez przerw?
no ale to chyba racja,ze maluszka taki wirus mamy rowniez meczy, wiec moze lepiej wyleczyc niz zdychac np.2 tygodnie.

jeszcze pół godziny potem mnie brzuch pobolewał. Jeszcze czegoś takiego nie miałam .... trochę strachu mi to napędziło.

.Potem sniadanko,spacerek i lenistwo;-)Pogoda dzis beznadziejna,szaro,wieje,mokro,bryyyCzesc robaczki:-)
W koncu udało mi sie przeczytac Wasza produkcje;-) od dwoch godzin sie z tym zmagałam;-)
Moja nocka dzis oniebo lepsza niz wczorajsza,obudził mnie tylko M buziakiem na dowidzenia ale zaraz szybko zasnełam i spałam do 10.40.Potem sniadanko,spacerek i lenistwo;-)Pogoda dzis beznadziejna,szaro,wieje,mokro,bryyy
Dostałam wczoraj od mamy 100zł (załatwiłam jej okulary u kuzynki za free) i teraz zastanawiam sie na co je przeznaczyc,pomysłow mam sto ale starczy tylko na jedno;-) czy chusta,czy poduszka,czy ciuszki dla dzidzi?
Miłego dnia :-)