• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

milutku, ola dlatego narazie nie panikuje,tylko odpoczywam.Nie martwilabym sie tymi bolami gdyby nie to,ze w poprzedniej ciazy mialam problem z szyjka przy takich bolach. Pocieszajace jest to,ze wtedy bole zaczely sie duzo wczesniej,a teraz jest to poczatek 8go miesiaca,wiec moze dam rade.
A maluszek przekrecony jest glowa w dol juz dosc dlugo bo napewno od ok. 1,5 miesiaca ;-)

Teraz tylko pare spraw do zalatwienia i moge odpoczywac. Na szczescie wyprawa po wozek odpadla bo wlasnie zamowilam go przez internet i w czwartek powinien juz byc u mnie :)

Dobra, nie marudze juz ;-)

reklama
Witam. Teściowa nalot zrobiła i nie miałam jak wcześniej zasiąść:no::wściekła/y:. Przyszedł mi pas ciążowy z allegro - zarąbisty :cool2::cool2:- sąsiadka kazała cały czas mi w nim chodzić;-):tak::-D:-D:-D.
Milu, babka jakaś niepoważna:no::sorry2:, z gęby d.pę robi:no:.
Bosa - wymiatasz z obszywaniem pieluszek i to na zebraniu:tak::-D:szok:.
Harsh, witaj w gronie zawózkowanych Marcjanek ;-):tak::-).
Olu, Ty rano z mdłościami a ja wieczór ze zgagą po podsmażanych ruskich ze śmietaną:baffled::nerd:.
Agacinko, baaardzo chciałabym mieć tak szybki poród;-):tak::cool2: i może w końcu w dzień urodzić a nie po północy:zawstydzona/y::zawstydzona/y:.

Marta, masz linka do tego pasa? Ja cały czas myślę czy mi to potrzebne czy nie... Myślicie, że uchroni mnie przed rozstępami jak sobie będę podtrzymywać skórę?:-D

Ruda- ale Ty głupoty piszesz- nie marudzisz nam....a jeśli już coś to wszystkie tu tak robimy bo po to tu jestesmy:):-D;-)
to super z tym wózkiem- juz jedna sprawa Ci odpadła:)

Marta, a to takie cudo :-D ja tu już myślę o tym, co mnie czeka po porodzie:-p
Milusia, nie trzymaj nas w niepewności :-p ja to teraz słaba w zgadywankach jestem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry