• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

Ruda- z tymi skurczami to lepiej dmuchać na zimne i nie bronic sie przed tą nospa. Mozesz ja brac 3x po 2 szt.dziennie. Jesli po tym nie przechodzi to lepiej jechac do szpitala choćby po to zeby Ci ktg zrobili dla spokoju....

reklama
aga_cina bo wody nie zawsze odchodza pierwsze. Mi skurcze zaczely sie ok 20.Wody odeszly mi dopiero na porodowce ok.24 a o 24:48 Bartosz sie urodzil.

milutku dzieki, wiesz tyle tylko,ze skurczy nie czuje tylko ciagly bol brzucha. Mam nadzieje,ze troche odpoczynku i przejdzie...oby

Ruda- brzuszek tez może Cie bolec bo np.dzidzia cały czas rośnie i jeśli to nie są te magiczne skurcze co jak sa przy @ to nie ma sie raczej co martiwc. Duzo może Ci pomoc to odpoczywanie:) wiec się proszę rozleniwić i byczyć na całego:) Dodam jeszcze ze ja czesto mialam taki ból brzuszka jakby mnie ktos po nim zbił- nie wiem czy to masz cos podobnego! Ale to było jak dziewczynki wazyły po ok.1,5kg:)

Powróciłam. :-)
Wpis z seminarium mam, ale z kontaktem mailowym dupa, facet ma pewnie dwie lewe do komputerów jak mój teść. Promotor nalegał, żebym do niego jeszcze wróciła przed porodem z rozdziałem metodologicznym. Metodologie badań mam, ale pierwszy raz mnie oświecił, że ma być na ten temat rozdział, albo ja taka niekumata :rofl2: no i nie za bardzo wiem co bym miała tam dopisać :confused: Jak któraś marcóweczka mogłaby mnie oświecić, to będę wdzięczna :-D Bo koleś próbował, ale dziś u mnie w główce coś nie trybi :sorry2:
Byłam u babki od praktyk, okazało się, że muszę lecieć do podstawówki po 2 podpisy, no i mam wkurw:growl: no chociaż podpisy mogła mi dać, cholera jedna!!! Tego przez sms nie załatwię...grrr
Już ledwo człapię, nie kontaktuję, zaczynam mieć olew, bo nie wyrobię...:dry:

papcia, czekam na wieści od gina :tak:

Bosa, fajna teściowa, nie ma co... a ty mnie nie przestaniesz zaskakiwać, jeszcze pieluszki obszywasz, ja tu myślę jak dożyć następnego dnia i się nie przemęczyć :rofl2:

malinaa, też wolę już wstawać do dziecka, a nie się przewalać z boku na bok z bólem w każdej części ciała :-p

Pinka, mnie też aż dupa boli razem z kręgosłupem, a myślałam, że już gorzej nie będzie, a tu w dupe i nogi poszło. A dziś to nawet mi ręka cierpła i bolała :dry: teraz to już tylko paznokcie mnie nie bolą, więc gorzej być nie może :-D

futerko, dzień dobry ;-)

;-)Czesc mamuski:-)
Milus ja bym odpusciła zakupy u tej kobitki:no: poprostu bym sie bała,moze kasa nie wielka ale jednak szkoda ja stracic:tak: my zamawialismy duzo od ''rodzyneczki'' i wczoraj M mowi ze ktos sie telefonem dobijał do niego a ze nie znał numeru to nie oddzwaniał a dzis sie okazało ze to oni dzwonili bo nie maja jakiegos koloru czegoc co zamowilismy i chcieli zapytac co w zamian zanim wysla paczke,prosze jaka rzetelna firma:tak:
Malina na ta szyje to tylko wygrzanie,choc dzis po domu tez w szaliku:tak:
Ruda ja nospe przez całe zycie zjadłam moze jedna a teraz w ciazy jak gin kazał na te bole brac to biore,jeszcze nigdy nie zjadłam tylu tabsow przeciwbolowych;-) a jak nie masz skorczy tylko bol to moze malenstwo sie obrociło i mocniej napiera na brzuch?
Koncia zwolnij troche;-) bo urodzisz;-)
Aga ja nie chce Twojej wysypki;-)ja walczyłam z niewiadomego pochodzenia uczuleniem przez pierwsze dwa m-ce,masakra:-( oby szybko Ci przeszło:tak:
Bosa tesciowa to bym zabiła za taka pobudke:wściekła/y: a pieluchami trzebabyło obdzielic wszystkich na zebraniu;-)byłoby szybciej:-D
Katjusza swietne te fotki:-)
Pinka u nas tez juz zimniej i ma wrocic snieg i lekki mrozik:-(
Fifrus jeszcze kilkanascie dni i docenisz siedzenie w domku;-)
Papciarku powodzenia na wizycie,czekamy na pomyslne wiesci;-)
Futrzak co tak skromnie?;-)

Wczoraj sie objadłam na wieczor roznych ''mieszanek'' i dzis od rana mam mdłosci i jest mi bleee,o ja głupia:zawstydzona/y:
Miłego dzionka miski;-)

ola - tak skromnie bo przez ostatnie dwa dni mało mnie tu było:-D haha...i staram się wdrożyć:-D a to obszywanie pieluszek mnie zaciekawiło...kurcze...może jak zacznie mi się nudzić w oczekiwaniu na poród to też poobszywam:-D tylko zastanawiam się jakim ściegiem...bo znam chyba tylko dwa do obszywania:-D

reklama
Ola- masz racje- wkurzyłam się wczoraj i posłuchałam naszych marcjanek. Zrezygnowałam zakupów a Wasze odpowiedzi mnie umacniają w tym ze dobrze zrobiłam:) Dzieki.....a potem się pocieszyłam i zakupiłam mały zestaw 20szt.ubranek za 36+10zł przesyłka:) Na wątek specjalny wrzuce linka do str.z aukcji:)

Haras- ale fajnie ze masz wózeczek:)...a położna mówiła cos ciekawego?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry