reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcóweczki 2011

Melduje sie, ze zyje, ze bede nadrabiac pozniej... i ze jestem tak zajeta dziecmi, ze glowa mala. Piore wlasnie juz wszystkie malenkie ciuchy i prasuje ( nawet chce mi sie to robic! jeszcze...;) ) i w ogole mam takiego powera od 2 dni, ze lepiej nie gadac :)

reklama
Lokator nas dzisiaj rozwalił na łopatki. M do niego poszedł z prośbą, żeby zapłacił za prąd za 1 miesiąc - styczeń, bo sam na to nie wpadł i przelał nam na konto tylko resztę opłat, które robimy raz w miesiącu. Kolega się oburzył, że przecież i tak już zapłacił więcej, bo on płaci zawsze po 10 każdego miesiąca, a wyprowadza się pierwszego. M mu 15min tłumaczył, że to była grzeczność z naszej strony, bo nie dostaje wypłaty pierwszego i jako nasz znajomy mógł płacić do połowy miesiąca, a wprowadził się przecież pierwszego :sorry: No i dostawca prądu liczy od pierwszego do pierwszego, a nie do dziesiątego. Ręce opadają, logika tego gościa mnie dobija, normalnie zdzieramy z niego bezczelnie. Był święcie przekonany, że zapłacił nam więcej niż powinien, a my tu jeszcze za prąd ciągniemy:eek: :rofl2: No i ostatecznie zapłaci, ale się pożalił, że sprzedał rower, głośniki i musi sprzedać komputer, bo znajomi chcą od niego kaucję hehe no i będzie płacił 100zł/miesiąc więcej ;-) to są dopiero zdziercy wstrętni :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Koncia biedny wspólokator nawet na zaliczkę nie miał a Wy jeszcze z niego za prąd ściągacie ha ha... Bez komentarze...

Ewi- wybaczam Ci:) i tak dojdzie jak będę w szpitalu wiec spokojnie:)

Koncia- to sa po prostu jaja z takimi ludźmi jak Wasz współlokator. Dobrze ze do pierwszego zostało raptem 9 dni:)

KONCIA - dobrze, ze walczycie o swoje w koncu dlaczego macie komus rachunki fundowac:tak:a on sam powinien miec glowe na karku i przeciez wiedzial wczesniej ze bedzie sie musial wyprowadzic wiec powinien zbierac kase wczesniej a nie czekac na ostatnia chwile ze wszystkim i na wasza laske ze mu odpuscicie-przeciez wie ze dzidzius tez kosztuje:)

Haras- z tym powerem to już tu ostatnio pisałam ze to ponoć świadczy o zbliżającym sie porodzie:) ha ha i nawet dzisiaj mowie mamie ze mi tak jakoś wesoło i mogłabym góry przenosić- a ona mi mowi: Ty wytrzymaj spokojnie do tego poniedziałku:):-)

dokladnie Milutku- krzyzuj nogi i wytrzymaj do poniedzialku :)

Koncia- brakmi slow :D ze tacy ludzie jeszcze istnieja..dobrze ze w ciazy jestes i masz okazje sie go pozbyc- bo chyba bez "powodu" byloby gorzej...Jak koles musi rzeczy wyprzedawac zeby moc kaucje zaplacic- to moze niech do rodzicow na garnuszek wroci ;-) Prawda jest taka ze w zyciu nic zadarmo nie ma

skladalyscie zyczenia babciom- od swoich brzusiow?:happy: ja nie- ale chyba dla zartow wysle mamie smska

nie wiem jak u was - ale u nas zabraklo powera na gotowanie obiadku- i zaraz skacze bo kebaba z frytami, a wieczorkiem- imprezka w pubie( mam nadzieje ze dla "nie palacych")..wiec do zobaczyska jutro

harsh dzialaj poki masz tego power bo nie wiadomo jak dlugo potrwa ;-) taki stan rzeczy

Miluteknom w sumie jutro swietujemy ostatni twoj weekend w 3paku :-D

koncia ten lokator to ma tupet :no: bez komentarza

wstalam dopiero 2 h spalam matko kochana jak w pierwszym trymestrze :angry:

reklama
Ewe- oj nie mów tak:) Ja teraz będę leżeć tydz. na patologi i jeśli nic się nie będzie dziać to cc będę mieć najwczesniej 30.01:) choć nie wykluczam ze może być wcześniej albo póżniej....:)

Do góry