Koncia właśnie taki serniczek kocham mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ciekawe czy jakaś ciastkarnia o tej porze jeszcze czynna, chyba nie :/
A z tymi opłatami to u nas było akurat odwrotnie - wprowadzaliśmy się 10ego i zawsze 10ego każdego miesiąca płaciliśmy, a na koniec po 3 latach mieszkania, kiedy wyprowadzaliśmy się około15ego to właściciel nam wylicza jeszcze za pół miesiąca - ojj pojechałam wtedy grubo.. A ja mu jeszcze czekoladki głupia kupiłam, żeby się miło pożegnać ;p
Mamii ale szukać po czesku??
Tulip muszę mu koniecznie sprawić mini na takie okazje

a stówka akurat to dużo kiedy nam 300 zostało do końca miesiąca :/ jakiś ten styczeń kiepski..
Pinka ja mam tak samo, że oczy po południu same mi się zamykają i muszę choć na pół godzinki się zdrzemnąć
Milusia a kto będzie ze mną po nocach siedzieć na bb teraz?? :/
A z tym obniżającym się brzuszkiem, to mi też się zdawało, że jak już nie mogę ze złączonymi udami siedzieć, to opadł, a mama mi dzisiaj wyskakuje z tekstem, że jeszcze pochodzę, bo mam wysoko brzuch :O No i bardzo mi współczuła jak jej powiedziałam, że mój eMek urodzony miesiąc za wcześnie ważył 3800

A mi jakoś nie teges, bo mężu zapomniał o moich imieninkach i dopiero jak zobaczył czekoladki od mamy i pytał z jakiej okazji, to mu przypomniałam.. i życzył mi lepszego męża, znaczy jego, ale ulepszonego

)))