reklama

Wrzesniowe mamy 2026

reklama
Wiesz co w sumie to nie wiem, bo miałam strasznie rozlegulowane cykle. I też nie sprawdzałam tego bo nie planowałam ciąży. Ale też liczę że właśnie późno i coś się pokaże.
Obie ciaze planowałam, druga to wręcz walczyłam więc dokladnie wiem co do dnia, w godzinach mogę się mylić ale osikalam milion owulakow na testy ciążowe sikalam od 7dnia, a betę zrobiłam 10dni po. Co i tak nie daje pewności kiedy i jak rozwija się dziecko bo to też dużo przypadku, dużo jeszcze nas może zaskoczyć i nawet mój lekarz kazał mi być cierpliwa bo to mały człowiek w nie wykres.;) więc bądź cicha optymistką i czekaj na swojego bobaska bo może była pozna owu i maleństwo jest młodsze ;) nie poddawaj się, ja będę trzymała za Ciebie kciuki aż zobaczysz serduszko.

Obie ciaze planowałam, druga to wręcz walczyłam więc dokladnie wiem co do dnia, w godzinach mogę się mylić ale osikalam milion owulakow na testy ciążowe sikalam od 7dnia, a betę zrobiłam 10dni po. Co i tak nie daje pewności kiedy i jak rozwija się dziecko bo to też dużo przypadku, dużo jeszcze nas może zaskoczyć i nawet mój lekarz kazał mi być cierpliwa bo to mały człowiek w nie wykres.;) więc bądź cicha optymistką i czekaj na swojego bobaska bo może była pozna owu i maleństwo jest młodsze ;) nie poddawaj się, ja będę trzymała za Ciebie kciuki aż zobaczysz serduszko.
Dziękuję kochana, na szczęście mam wspaniałego partnera i nie pozwala mi się zamartwiać.

@Mysza8809 tak jak dziewczyny pisały, beta zwalnia przy dużych wartościach, a co do USG, to powiem Ci, że tym razem mi się udało ale z synami dopiero od skończonego 8 tygodnia było potwierdzenie bo wcześniej zarodek bez serca jeszcze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry