malgosia005
Fanka BB :)
Trzymamy mocno kciukiMam nadzieję, już nawet bliźniaki mogą byćbyle by się pokazała fasolka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymamy mocno kciukiMam nadzieję, już nawet bliźniaki mogą byćbyle by się pokazała fasolka
Pewnie ustały na czas infekcji, a jak już się poprawiło to nie czekały długo na powrótWróciły wymioty, prawie tęskniłam.
Jezu dziewczyny tak się cieszyłam że nie mam objawów a od wczoraj jest dramat takie mam mdłości że to hit, zjem źle, nie jem też źle i niedobrze, tylko jak leżę jest trochę lepiejczuję jak żołądek robi fikołki
![]()
Łączę się w bóluJa mam identycznie, cieszyłam sie, a od wczoraj dramat, pol nocy nieprzespane, tez przez zoladekczuje sie jakby mnie cos przejechało.
Ja urodziłam dokładnie w terminie. Dzień przed zrobiłam sobie bardzo długi spacer w bardzo upalny dzień. Nie wiem czy to przyspieszyło czy nie. Więc u mnie data przewidywanego porodu z datą porodu się pokryła ale wiem, że co kobieta to inaczej więc najlepiej nic nie zakładać i nie planować..Troszkę chciałabym podpytać dziewczyn które już kiedyś rodziły. Moje myśli często wybiegają do września, termin porodu mam na 3 wg OM z USG wychodzi podobnie. Moja przyjaciółka ma ślub 5.09jak to wygląda w praktyce? Warto się kierować tym przewidzianym terminem? Bardzo chciałabym być na jej ślubie w dwupaku xd
Troszkę chciałabym podpytać dziewczyn które już kiedyś rodziły. Moje myśli często wybiegają do września, termin porodu mam na 3 wg OM z USG wychodzi podobnie. Moja przyjaciółka ma ślub 5.09jak to wygląda w praktyce? Warto się kierować tym przewidzianym terminem? Bardzo chciałabym być na jej ślubie w dwupaku xd