reklama

Wrzesniowe mamy 2026

reklama
Jezu dziewczyny tak się cieszyłam że nie mam objawów a od wczoraj jest dramat takie mam mdłości że to hit, zjem źle, nie jem też źle i niedobrze, tylko jak leżę jest trochę lepiej :( czuję jak żołądek robi fikołki :(

Jezu dziewczyny tak się cieszyłam że nie mam objawów a od wczoraj jest dramat takie mam mdłości że to hit, zjem źle, nie jem też źle i niedobrze, tylko jak leżę jest trochę lepiej :( czuję jak żołądek robi fikołki :(

Ja mam identycznie, cieszyłam sie, a od wczoraj dramat, pol nocy nieprzespane, tez przez zoladek 😐 czuje sie jakby mnie cos przejechało.

Troszkę chciałabym podpytać dziewczyn które już kiedyś rodziły. Moje myśli często wybiegają do września, termin porodu mam na 3 wg OM z USG wychodzi podobnie. Moja przyjaciółka ma ślub 5.09 :( jak to wygląda w praktyce? Warto się kierować tym przewidzianym terminem? Bardzo chciałabym być na jej ślubie w dwupaku xd

Troszkę chciałabym podpytać dziewczyn które już kiedyś rodziły. Moje myśli często wybiegają do września, termin porodu mam na 3 wg OM z USG wychodzi podobnie. Moja przyjaciółka ma ślub 5.09 :( jak to wygląda w praktyce? Warto się kierować tym przewidzianym terminem? Bardzo chciałabym być na jej ślubie w dwupaku xd
Ja urodziłam dokładnie w terminie. Dzień przed zrobiłam sobie bardzo długi spacer w bardzo upalny dzień. Nie wiem czy to przyspieszyło czy nie. Więc u mnie data przewidywanego porodu z datą porodu się pokryła ale wiem, że co kobieta to inaczej więc najlepiej nic nie zakładać i nie planować..

reklama

Podobnie do Kiiingi urodziłam w dzień pierwszego podanego terminu porodu :D bez wywoływania, skurcze same się zaczęły.
Także kurcze jak się da to jeszcze będziesz w giga dwupaku :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry