Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O kurczęJa myślę, ze niebawem idę do fizjo z zamiarem tejpowania brzucha... dość szybko rozszedł mi sie miesień prosty w 1 ciąży I bardzo nie chce pogorszyć swojej sytuacji...
CudownieHej, melduję się po wizycie. Fasolka nadal rośnie książkowo co do dnia. Ciąża w pełni prawidłowa. Serducho bije. Całe 0,76cm małego wielkiego człowieka. Teraz szereg badań i kolejna wizyta 24.02.
Zobacz załącznik 1734313
Beta na tym poziomie już naturalnie zwalnia, więc myślę, że nie masz co na zapas się przejmować, a zarodek może się jeszcze uwidocznić na kolejnej wizycie i tego Ci życzęDziewczyny ja zaś mam stres bo przyszły wyniki bety ale wzrost jest za mały jak na tydzień odstępu. 19.01 beta 4816 a z dziś 19622. Progesteron 13,500. Co myślicie?
Boje się strasznie w szczególności że wczoraj dalej nic nie było widać, a przy tej wielkości pęcherzyka już powinien być zarodek widoczny![]()
No i bajecznie!Hej, melduję się po wizycie. Fasolka nadal rośnie książkowo co do dnia. Ciąża w pełni prawidłowa. Serducho bije. Całe 0,76cm małego wielkiego człowieka. Teraz szereg badań i kolejna wizyta 24.02.
Zobacz załącznik 1734313
Spokojnie, czasem to zajmuje ciut więcej czasu, a beta dokładnie tak jak pisze @Kiiinga zwalnia. A przypomnisz jaki masz termin z OM? Nie mogę zapamiętać Waszych dat, brakuje ten informacji na pierwszej stronie. Może któraś z dziewczyn z pierwszej strony by to wpisała?Dziewczyny ja zaś mam stres bo przyszły wyniki bety ale wzrost jest za mały jak na tydzień odstępu. 19.01 beta 4816 a z dziś 19622. Progesteron 13,500. Co myślicie?
Boje się strasznie w szczególności że wczoraj dalej nic nie było widać, a przy tej wielkości pęcherzyka już powinien być zarodek widoczny![]()
Według OM 16.09. ale myślę że będzie później. Jak coś dam jeszcze znaćSpokojnie, czasem to zajmuje ciut więcej czasu, a beta dokładnie tak jak pisze @Kiiinga zwalnia. A przypomnisz jaki masz termin z OM? Nie mogę zapamiętać Waszych dat, brakuje ten informacji na pierwszej stronie. Może któraś z dziewczyn z pierwszej strony by to wpisała?