Rajani
Fanka BB :)
Czekaj na wizytę ale progesteron jak dla mnie bardzo mały, sama biorę luteinę 2x100mg. Daj znać po wizycie!6-7 tydzien. Luteiny nie mam. Wizyta w środę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekaj na wizytę ale progesteron jak dla mnie bardzo mały, sama biorę luteinę 2x100mg. Daj znać po wizycie!6-7 tydzien. Luteiny nie mam. Wizyta w środę
Trochę słabo to wygląda moim zdaniemDziewczyny badałam betę I progesteron. 2 pierwsze w jednym laboratorium- przyrost ładny (odstęp tygodnia- I. bhcg 142,4 progesteron 14,79; II. Bhcg 3165,8 progesteron 13,86).
Kolejne 2 badania w innym i też odstęp czasowy bo zachorowałam (21.01- bhcg 11458,2 progesteron 11,1
I badanie z dzisiaj bhcg 11750,6 progesteron 10,6). Ostatni przyrost bardzo malutki. Mam się martwić?? Czy to jest normalne??
Przyrosty ciężko tak naprawdę ocenić jak sanod siebie tyle oddalone ale ten progesteron troszkę martwiący. Koniecznie na wizytę weź swoje wyniki.Dziewczyny badałam betę I progesteron. 2 pierwsze w jednym laboratorium- przyrost ładny (odstęp tygodnia- I. bhcg 142,4 progesteron 14,79; II. Bhcg 3165,8 progesteron 13,86).
Kolejne 2 badania w innym i też odstęp czasowy bo zachorowałam (21.01- bhcg 11458,2 progesteron 11,1
I badanie z dzisiaj bhcg 11750,6 progesteron 10,6). Ostatni przyrost bardzo malutki. Mam się martwić?? Czy to jest normalne??
Ja sobie do głowy nakładam że coś jest nie tak bo wogole nie mam żadnych objawówDziś dla odmiany katar i szczekający kaszel, serio, już mi się znudziło, ale mdłości mi odpuściły całkiem. Trochę mnie to martwi, że tak o sobie mdłości poszły, ale z drugiej strony wysypka na stopach jest coraz bardziej rozlegla a to znaczy, że hormony szaleją. Więc chyba narazie nic złego się nie dzieje z Dzieciątkiem.
Współczuję, najgorsze jest to czekanie i życie w niewiedzyJa sobie do głowy nakładam że coś jest nie tak bo wogole nie mam żadnych objawówcycki też już mnie nie bolą tak jak bolały. Ale ja już staram się nie stresować i jakoś wytrzymać do poniedziałku ..
Ja tez chcialam w pracy po pierwszych prenatalnych, ale tez sie ciagle zastanawiam czy nie powiedziec wczesniej...Dziewczyny, myślałyście kiedy o ciąży chcecie powiedzieć najbliższym i pracodawcy? Ja myślałam żeby po pierwszych prenatalnych powiedzieć wszystkim ale chyba w pracy muszę już i trochę się stresuje
My najbliższej rodzinie powiemy chyba w okolicach 9tc. Pracodawca już wie (jestem sama sobie szefemDziewczyny, myślałyście kiedy o ciąży chcecie powiedzieć najbliższym i pracodawcy? Ja myślałam żeby po pierwszych prenatalnych powiedzieć wszystkim ale chyba w pracy muszę już i trochę się stresuje