reklama

Wrzesniowe mamy 2026

Troszkę chciałabym podpytać dziewczyn które już kiedyś rodziły. Moje myśli często wybiegają do września, termin porodu mam na 3 wg OM z USG wychodzi podobnie. Moja przyjaciółka ma ślub 5.09 :( jak to wygląda w praktyce? Warto się kierować tym przewidzianym terminem? Bardzo chciałabym być na jej ślubie w dwupaku xd
Termin miałam na 9, urodziłam 15 ale od 9lezalam w szpitalu. Ogolenie nie robiłabym sobie za dużych nadziei.

reklama
Ja jestem w 8 i 5 dni i czuję lekka poprawę. Dwa tygodnie mnie męczyły nudności i brak siły i przeleżałam je praktycznie w lozku; a od kilku dni czuję poprawe, ale ja się cieszę. Jak ma coś pójść nie tak to i tak pójdzie niezależnie od objawów.

Jedynie cycki duże, wzdęcia gigant i zapachy przeszkadzają, ale to już luz

Trzymacie Cie dziewczyny, tym którym zaleczy się nudności!!!!

Fizycznie czuje się dobrze gorzej z psychiką. Już jest po wszystkim. W poniedziałek jeszcze tylko USG zostało
Jest tu nam wszystkim bardzo przykro, ale pamiętaj, to nie koniec świata. Dobrze, że organizm dał radę zajść w ciążę to już duży plus, i mimo, że wydaje się, że ten ból trwa wiecznie ja wiem, ze swojego doświadczenia, że będzie codziennie łatwiej, będą potknięcia ale ogólnie będzie Ci lżej. Na początku ból jest mocny, później tępy i za mgła aż mija w momencie jak przyjdzie na świat zdrowe dziecko i wtedy zapominasz całą drogę. Nie poddawaj się.

Jest tu nam wszystkim bardzo przykro, ale pamiętaj, to nie koniec świata. Dobrze, że organizm dał radę zajść w ciążę to już duży plus, i mimo, że wydaje się, że ten ból trwa wiecznie ja wiem, ze swojego doświadczenia, że będzie codziennie łatwiej, będą potknięcia ale ogólnie będzie Ci lżej. Na początku ból jest mocny, później tępy i za mgła aż mija w momencie jak przyjdzie na świat zdrowe dziecko i wtedy zapominasz całą drogę. Nie poddawaj się.
Tak wierzę w to i teraz jeszcze dodatkowo zabezpecze tarczycę. To też mógłbyć powód. Trzymam mocno kciuki za Was i mam nadzieję że za jakiś czas przyjdę do Was z dobrymi wieściami 😊

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry