reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcóweczki 2011

Malina nasz Guli nie reaguje jakos specjalnie jak suczki maja cieczki,ewentualnie na spacerach duzo wacha albo lize;)oj ciezko tak sie ciagle o cos prosic ,dlatego ja praktycznie nie wychodze z domu poza obreb osiedla:)dzien bedziesz miec miły bo idziesz sie troche rozerwac;) w szkole rodzenia;)
Cliford ja te bole mam od chyba pazdziernika to wytrzymam jeszcze ten miesiac;)
Ewi zamienmy sie mezami;)moj nie prasuje i jeszcze ma problem z pochowaniem swoich rzeczy jak mu wyprasuje:(

Zaraz Wam cos zostawie gdzies:ninja2:

reklama
Olusia dokładnie, nasz Fredczyński też teraz wszystko musi wywąchać ;) Dzisiaj będę gnic cały dzień w domu, jutro tylko na szkołę rodzenia.. Z góry już przepraszam, bo humor to mam zwiędły ;p Muszę zmykać trochę się poruszać, bo Jasiek strasznie włazi pod żebro a to pieczenie jest nie do zniesienia :/

Skapitulowałam, M mnie zawiózł i przywiózł z uczelni :zawstydzona/y: Od siedzenia 1.5h w niewygodnej ławie mam zmaltretowany kręgosłup i dupkę. To gdzie tu wysiedzieć więcej? Jeszcze się dowiedziałam, że w czwartek powtórka z rozrywki i tym razem muszę wytrwać do 15 :baffled: Oby mi bóle trochę odpuściły, bo nie wyrobię.:no:
buziaczek, nie chce mi się podchodzić do egzaminu 2 razy, bo to podwójna strata czasu ;-) ale co będzie, to będzie...
malinka, też się czuję jak kaleka i jak murzyn, na uczelni to się na mnie gapią jak na jakieś zjawisko nadprzyrodzone... szkoda, że w tramwaju się tak nie gapią...

Zauważyłam, że jak mi się śpi źle, to pozostały śpi się lepiej :shocked2::-D

Lokator tak walczył o swoją kasę, o rachunek za prąd się prosił i wyprosił ;-) Dziś przyszedł. Rozliczenie za najgorsze miesiące zimowe 16.11-25.01 :sorry2: Miał zapłacić po dobroci 50zł, a zapłaci 100 :cool2: i niech się buja... Wczoraj wyszedł o 15 i zostawił zapaloną lampę. M dopiero zauważył wracając z pracy o 22.30, jak się światło w oknie paliło...

Pójdę się chyba kimnąć:rolleyes2: A potem do nauki...:dry:

Ja wróciłam właśnie z zakupów spożywczych a przy okazji załatwiłam kilka innych spraw. Hydraulik ma przyjść ok.16-tej wiec trzymajcie &&&& żeby bojler w końcu zadziałał.
Harsh nam ta ciąża pól mózgu zajęła:-) ja miałam dzisiaj odebrać list w swoim ośrodku i gdyby m nie zadzwonił i nie przypomniał to bym tam nie poszła.
Milutek my tez za Toba tęsknimy a jak Ci się będzie nudzić,to zawsze możesz do nas zajrzeć,tu zawsze się coś dzieje:tak:

Idę chwile odpocząć i będę robić pizze.Kupiłam dwa ciasta-spody,żeby się nie przemęczyć ;-) sasasa pozostanie tylko wszystkiego nałożyć i do piekarnika.

czesc gwiazdeczki

ja kolejna nocka do D...............:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: o 4:00 dopiero udało mi sie zasną co ja nacudowałam to głowa mała na końcu z tej mojej bezslinosci sie poryczalam:dry::sorry2:juz w pewnym momęcie maiałm mega ochotę otworzyć piwko męża i wziąść kilka łyków zeby zasnąc( bo normalnie tak piwo na mnie działa ze spie jak zabita) w ostatecznosci jednak zrezygnowałam....... brzuch mnie strasznie boli cały ze ledwo chodzę:cool::cool2:a o schylaniu zeby cos podniesc nie wspomnę:baffled:

zaczynam sie zastanawiac skąd ja siły na poród wezmę:shocked2::shocked2:

Ewi- biedna Mila pierwsza noc w obcym miejscu zawsze jest okropna tym bardziej jeszcze w szpitalu,a ona juz dostała skurczy ze podają jej te leki na zatzrymanie???
Ola- wiem wiem ze cieżarna jak pies z łancucha sie czasami zaqchowuje ale mimo wszystko pilnuj sie a psa za wczasu uswiadom ahhah
harsh- zdarza sie male zaćmienie,mnie dość często:-p

i juz nie wiem co mialam dalej napisac:sorry2:

olus- ja to bym chciala miec tutaj tesciowa ale niestety(albo stety:-p) jestesmy w uk sami:/
konciu- no to w takim razie sciagi:tak:i to duzo gdzies pod brzuchem schowaj to jak tam bedziesz na dol zagladac to zawsze mozesz powiedziec ze cos poczulas i chcialas sprawdzic czy wszystko ok:-);-)
wierka- oj zeby ci sie z tym boilerem udalo bo ja to tez tu z tym mialam przeboje...dobrze ze w klubie golfowym pracuje to tam sa przebieralnie i sie tam kompkalam przez tydzien jak boiler szlag trafial non stop...koniec koncow - wlasciciel musial kupic nowy bo stary 5letni diabli wzieli:dry:

Pinka biedniutka... na pocieszenie powiem Ci że ja też zasnełam koło 4tej, a od 23ciej do tej 4tej płakałam i się żaliłam Mężowi że jest mi źle... a jak wstałam rano to myślałam że mi głowa pęknie, brzuch mnie boli tak jak zakwasy chyba z płaczu. Więc życze każdej z Nas spokojnych nocek. I tulęęę kochana :*** Oby od dzisiaj były spokojne nocki ;)

Pospałam 3 godzinki i mam siłę siedzieć na tyłku dalej :-p
Dobrze, że nie poszłam na drugi wykład, znajoma pisze, że nie było warto ;-)
buziaczek, ja nawet za leniwa jestem na robienie ściąg, a będziemy pisać w małej salce bez ławek, na kolanie. Nie martwie się aż tak, bo to test wyboru, więc coś ściągnę od koleżanek, a coś strzelę. Zwykle mam pecha w strzelankach, ale teraz będzie ze mną Maksymilian :rofl2: także nawet się dziś nie uczę, bo po co haha :-D

Pinka, no przed porodem mamy przeżyć kilka dni super mocy ;-)

reklama
:frown: mogę się wam wypłakać? siedzę i łzy mi lecą jak grochy :-(

Edit: pierwszy ryk już mi minął, nie będę się wam tu użalać nad sobą, po prostu mi smutno i źle..

Ostatnia edycja:
Do góry