PINKA25
mama razy DWA;-)
ja własnie marchewki wcinam bo spac znów nie moge brrrrrrrrrrrrr ból brzucha mnie wykonczy mam wrażenie jak by był odbity;-(Na szczęście już jest jutro i ma być lepsze od wczoraj!!!!
Ja już myślę, co zjem na śniadanko hahahaha i chyba zaraz walę w kimę, co by szybciej było rano![]()
hars- no mój ni nawidzie prasowac a zwłasza takie tyciunie ubranka wiec to jedyna rzecz w której mi nie pomaga
płakać mi się chce, kompletnie nie mam siły siedzieć na tych twardych krzesełkach, ostatnio taki dzień mnie wykończył. Biję się z myślami czy sobie nie odpuścić drugiej połowy wykładów, ale wtedy obawiam się, że nie zdam egzaminu w czwartek
zresztą i tak nic nie umiem i nie mam ochoty się tego uczyć... może towarzystwo koleżanek mnie podniesie na duchu i zdopinguje, ale coś się boję, że sobie odpuszczę... Cóż, będę liczyć na szczęście, nic innego mi nie zostało

Chciałabym pogratulować wszystkim mamusiom które urodziły :-) Też przeczytałam wątek - którego nie chciałam :-(
.
/no może się mylę i nie będzie zawodzil i piszczał całymi dniami/

wzielam sie za prasowanie na razie naszych ciuszkow i moich do szpitala dzis mam wizyte u gina wiec trzymajcie kciuki moj eMek ma obecnie wolne wiec moge byc rzadziej ale bede was podczytywac aaaaaaa i łóżeczko eMeke zlozyl to wrzuce potem zdjecie na odpow. watek buzzzzzzzziaki