tulip
Fanka BB :)
Vecia- dobrze ze jestes... mam glupie pytanko
mam mala "infekcje" jak to delikatnie powiem tam na dole- ale tylko na zewnatrz ( wynioslam ja ze szpitala)
Gin zapisala mi pimafucin..cos mi sie skojazylo ze moge miec ten kremik w domku. Zaszlam sprawdzilam i okazalo sie ze mam pimafucort. Polecialam do apteki i farmaceutka zalecila mi stosowanie tego kremu co mam bo ma wiecej skladnikow i niby lepszy- wiec nie ma sensu kupowac nowego. jednak cos mnie dzis ruszylo i zerknelam na neta- okazuje sie ze ten pimafucort nie jest zalecany w ciazy
a stosuje go juz 6 dni- strasznie mi smutno ze moglam dzidzi zasdzkodzic- bo on ma jakies sterydy....ehh poza tym nie mam ulotki i nie wiem ile dni powinnam smarowac..
masakra nastepnym razem nieoszczedzam kasy!! dla zdrowia malej
mam mala "infekcje" jak to delikatnie powiem tam na dole- ale tylko na zewnatrz ( wynioslam ja ze szpitala)
Gin zapisala mi pimafucin..cos mi sie skojazylo ze moge miec ten kremik w domku. Zaszlam sprawdzilam i okazalo sie ze mam pimafucort. Polecialam do apteki i farmaceutka zalecila mi stosowanie tego kremu co mam bo ma wiecej skladnikow i niby lepszy- wiec nie ma sensu kupowac nowego. jednak cos mnie dzis ruszylo i zerknelam na neta- okazuje sie ze ten pimafucort nie jest zalecany w ciazy
masakra nastepnym razem nieoszczedzam kasy!! dla zdrowia malej
moja ma szczęscie że mi na smsa do niej szkoda bo dostałaby wiązanke od ukochanej synowej tak mi ciśnienie podniosła
my płacimy 540 za one bedroom flat w nowym budownictwie. Ja Wam współczuje i ile płacisz za council? Pewnie tez kolo 200 miesięcznie?