Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A tak coś czułam, żeby jeszcze tu zajrzeć i taaaaaaaaaaaaaaaaaaka niespodziankaDDDDDDDDD
No to mamy już 3 "marcowe" kruszynkiKtóra następna chętna????
![]()
:-)Nie panikuję, mam 3 stopien dojrzałosci łozyska i jeden poród przedwczesny za sobą, jestem ostatnia do paniki ale realnie oceniam sytuacje.Vetka ja mialam w tamtym tyg skurcze juz myslalam ze urodze ale ze bylam w szpitalu to czulam sie z nimi bezpiecznie teraz jak reka odjal wiec nie ma co panikowac to normalne ze nas lapia
a Milutkowi to zazdroszcze ze juz ma swoje slicznotki przy sobie![]()

, ale potem przez godzinę ćwiczeń zalegałam na kanapie i prawie przysnęłam. Obudziłam się na maxa jak Wiktor zaczął mi uciekać takim tempem wzdłuż bloku
a ja głupia miałam nadzieję, że się zatrzyma w końcu, ale jak już nie reagował to rzuciłam się do pogoni i ledwo co zdążyłam przed samą ulicą
Dobrze ze jakaś babka zobaczyla mój pościg i zatrzymała małego łobuza. Wniosek - nie ufaj dziecku. Fakt przez godzinę ćwiczyl dzielnie, po schodach schodził pilnie, no to numer musiał wywalic na dworze. W 'nagrode' nie kupil sobie w kiosku gazetki i się popłakał. Ale w domu sam stwierdził, że możemy znów jechać i tym razem to już będzie grzeczny, bo chce gazetę