Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ta ciąża jest dla mnie pełna ograniczeń, pocieszam się że zostało niewiele - bo wszechobecne uczucie bólu wykańcza mnie fizycznie i psychicznie:-( musze trochę ogranąc domek i nie wiem jak to zrobię
dzisiaj przyjeżdza do mnie tata i będę tapetować z emkiem naszą sypialnie, cieszę się że bedziemy o kolejny krok do przodu
i na początku z jednej piersi karmiłam w kapturku, ale minęły te problemy i potem juz było ok - bardzo sobie chwaliłam karmienie piersią - jedzonko gotowe na zawołanie

niestety mnie nawet po malusim pączku cukier za bardzo skoczył:-(
Nie tak jak malinka czy ona ale roznice widac. Oby ta tendencja zahamowala...
- może coś znajdę na nasze płetwy;-)
.
a chlebek to akurat z nutellą zjadłam na śniadanie i trochę ciepły był o o 2:30 z piekarnika wyciągnięty
.
, nawet tu foty chyba na głównym wrzucałam...

przecież w ciąży nie wolno!!!!!! Wiem, że to już blisko końca, ale tak bardzo się wam na porodówkę spieszy??? Chyba jeszcze czasu trochę mamy 
Mam tylko nadzieję, że nie za późno, Bżoe ile oni się do tego zabierali 
a ja właśnie spisałam na kartce co mam spakowac w torbe i sie pakuje i już wiem że w2sie nie zmieszcze echhhhh zaraz w dodatku musze jeszcze pralke wstawić bo coś mi nie pasi zapach płynu do płukania w ktorym prałam piżamy do szpitala więc walne w proszku dla dzidzi
malina widze, ze Ty juz wkladki laktacyje na calego stosujesz... kurcze, a u mnei nic sie nie dzieje..
Katjusza!!!!!! rozpoznaję siebie w twoim opisie......... hmmmm no ale przynajmniej szczerze do bólu oświadczyłaś o przyczynie swojego stanu psychicznego, twój eM pewnie był rozbrojony taką szczerością i myślę, że się w duchu uśmiał sam do siebie
bosa wow! pozazdrościć takiego postępowego szpitala! karmienie kieliszkiem czy kubeczkiem MEDELA to u nas kosmos! pakują butlę po cc i nawet się nie pytają...
katjusza my tez na 17 na SR gdzie chodzicie ??
A ja spakowałam 3 pajace, 1 body+spodenki, sweterek i 2x skarpetki, mam nadzieję, że starczy![]()
Wy tu o obrzekach które zejdą o zaciasnych butach a ja mam większy problem mam za krótkie sutki ani ich rozciągnąc ani wydłużyć i co ja mam biedna począć
Pastelka masz absolutną rację - prędzej czy później wszystkie będziemy miały wentyle jak od tiraDDDDDDDDDDDDD

bry:-)
ja muszę się pochwalić...nie śpię od 5.30...a wstałam o 6.40 a wcale nie musiałama eMek do mnie...ale w ciągu dnia idź spać bo musisz odpoczywać
i zabronił mi myć okna:-) no cóż...chyba się go posłucham...
![]()
Futro, takie śliczne słonko to grzech żeby okien nie pomyć ;-)- ja chyba kupię płyn i przelecę chociaż od środka i kuchenne, bo karetki na pogotowiu zaczynają być niewyraźne
.
Katjusza[/B], naprawdę Cię hormony musiały tąpnąć, skoro TY, chyba najbardziej roześmiana tu osoba, musiałas sobie popłakać. Ale widocznie Ci to potrzebne było.

Fajne te kolonie i z jakim szczęśliwym finałem , podwojona liczba uczestnikówa dodam jeszcze mój dzisiejszy sen - wszystkie byłyśmy na porodówce, w wielkiej zbiorowej sali i było jak na obozie, było wieczorem ognisko, na nim konkursy i losowanie nagród![]()
![]()