reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcóweczki 2011

Marta- hehe jakoś dzisiaj jeszcze miałam siłę:p Chociaż w ciuszku spędziłam o połowę krócej niż zawsze;) Gdybym jeszcze pogrzebała to pewnie bym coś jeszcze znalazła ale moj mężuś się już niecierpliwił:p I tak byłam zaskoczona ze wybrał się ze mną:p

reklama
czesc dziewczyny czy Wy tez jak rano patrzycie w lustro to jestescie nie do poznania??usta wieksze o dwa razy nos chyba tez oczy podkrazone i malutki jak nigdy......masakra ....i jeszcze pochrapywanie w nocy co nigdy sie nie zdarzalo.....ehhhhh czy to normalne ??

a ja wlasnie wciagnelam paczke wafelkow i az mi niedobrze ;/

Fajnie,ze was tak przepuszczaja w kolejkach...
tu jest wszystko przystosowane dla np. wozkow itd. ale o przepuszczaniu to mozna tylko pomarzyc....
moze to dlatego,ze kobiet w ciazy i tych z malenkimi dziecmi jest tu tyle,ze 'normalna' osoba musialaby stac w kolejce z 3x dluzej jakby tak wszystkich przepuszczala.
Do tej pory to olewalam,ale teraz przydalaby sie czasem taka kasa z pierwszenstwem bo juz ciezko wystac.No ale jeszcze troche.

masala ile tej herbatki kupilas??
ja wczoraj zamowilam na ebayu wlasnie 200g zobaczymy kiedy przyjdzie ( mysle ze te 200g to mi wystarczy??)

marta a nie lepiej by bylo zeby watek ze zdjeciami i komentarzami byl razem?? bo jak bedziemy mialy maluszki to nie zawsze bedzie czas zeby w jednym ogladac, w drugim komentowac. Niektore z nas znajda wiecej czasu a niektore tylko wpadna i wypadna. I mi np. byloby latwiej ogladac i pisac w jednym watku niz w dwoch ;-) no ale to tylko moje zdanie ;-)

Ostatnia edycja:
Julia mam to samo... szczegolnie twarz mi puchni i to wlasnie w nocy... rano wstaje i ryczec mi sie chce bo nie moge sie poznac... dwa albo trzy dni temu to jak buldog wygladalam... oczu prawie widac nie bylo:-( To chyba normalne i bedzie tylko gorzej:)

Marta... dziekujemy za nowe tematy... Swoja droga los marcoweczek nie oszczedza i zawsze ktoras ma jakis problem techniczny z czyms... oby naprawa samochodu szybko poszla...

Ruda to chyba jest 100 gram, przynajmniej tak pisala Agacina jak ja zamawialysmy... ale worek jest konkretny.... duzo tego zielska tam

Jednak aku się rozładował :tak:a wszystkim w koło tak spieszy się z pożyczeniem prostownika że HEJ:wściekła/y: albo w domu ich nie ma. A jakbym zaczęła rodzić to taksówką chyba bym musiała jechać tak jak mama ze mną do porodu - ojciec w pracy był to jego brat co blok obok mieszka to taxi wezwał:tak::-D:-D.

Julia mam to samo... szczegolnie twarz mi puchni i to wlasnie w nocy... rano wstaje i ryczec mi sie chce bo nie moge sie poznac... dwa albo trzy dni temu to jak buldog wygladalam... oczu prawie widac nie bylo:-( To chyba normalne i bedzie tylko gorzej:)

Marta... dziekujemy za nowe tematy... Swoja droga los marcoweczek nie oszczedza i zawsze ktoras ma jakis problem techniczny z czyms... oby naprawa samochodu szybko poszla...

jesli to normalne i ma przejsc po porodzie to spoko:)da sie przezyc:) chrapanie i jakis slinotok dziwny mnie doprowadza do szalu ale to ponoc tez normalne ..hahahha i jak tu byc pieknym i zdaowolonym....ale dla maluszka jest sie w stanie chyba wszytsko przetrwac:)

Witajcie laseczki:-)
Wczoraj za oknem było szaro i dzis biało:szok: sniegu po kostki:tak:
Ja tez rano przed 7 miałam pobudke bo M wstawał bo jechał do Bydgoszczy,w zwiazku z tym siedze sama dzis conajmniej do połnocy:-( aaa wczesniej o 4 wstawałam na siku bo strasznie brzuch bolał i był twardy jak kamien i myslałam ze to cos pomoze ale nie:no:
Umre dzis z nudow,nie mam pomysłu na dzisiejszy dzien...
Julia ja juz tez coraz czesciej z rana wygladam jak monstrum:-(masakra,dzis w nocy to palce u rak miałam jak serdelki a nogi za to wieczorem mam jak pnie drzew:-(
Marta autka zawsze psuja sie w najgłupszym momencie:wściekła/y:
Milutku dziewczynki sa sliczne,tak spokojnie wygladaja,no i fajnie ze sa takie grzeczne,oby tak dalej:tak:

A jak Wy tak o paczkach od rana mozecie:sorry2: ja bym chetnie zjadła ale zrobic nie ma z czego a kupic nie ma gdzie,buuuu
Miłego weekendu zycze:-)

reklama
Witam się i ja :-)

Milutek - przepiękne maluchy :-) A jakie słodziaki :-D Kurcze przez takie zdjęcia chciałoby się czas przesunąć :-)

Ja od kilku dni też nie mam weny :-( Ale w zamian za to kino zaliczyłam :-) Turystę oglądnęłam :-D Podłamałam sie że póki co w kreację AJ to ja się nie zmieszcze :-D

Pozdrawiam

Do góry