futrzakowa
yea! to ja!
a ty koncia w ogóle miałaś jakiekolwiek skurcze trenujące? :-) pytam bo u mnie cisza nawet z trenującymi

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wreszcie Pinia ma to już za sobą, już jej biednej współczułam. Expresowy poród
Piotruś chyba też wyczuwa, że godzina zero się zbliża i stał się strasznie pobudzony
no jeszcze go w takim stanie nie widziałam, torpeda niszcząca wszystko w koło,a ja po prostu nie mam siły za nim gonić.
na każdą przyjdzie pora
Cześć Kobitki!
a więc Pinka naszą bohaterkąi teraz każda będzie oczekiwać takiego ekspresu
super!!!! a czy to nie harsh pisała o rozpakowywaniu się dziewczyn na P - z tego co pamiętam to kolejność była PINKA, PASTELA, JA I PAPCIA
![]()
moja nocka nieciekawa, albo Hania się budziła, albo ja na siku, a o 4.33 pobudka bo mnie Zosia tak kopała że zaczęłam się zastanawiać czy to normalne, uspokoiła się przed 6, ale o 7 znów pobudka bo mi dziecko z łóżeczka krzyczy " BUDYŃ!!!!"
i ledwo żyje - ale musze przyznać że wiadomość o narodzinach Eryka pobudziła krew w żyłach
Bosa jak Stellkowe kciuki takie są magiczne to szepnij jej do uszka o innych ciotkach z BB
Marta chłopaki przeszkolone więc o nic się martwić nie musisz:-)
miłego dzionka wszystkim życzę:-)
edit
Agnes gratuluję kochana:-) Wy juz w domku z synkiem super!
Boże tyle się dzieje...juz mi sie nie chce spać![]()