reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Dziewczyny jak często chodzicie teraz na ktg?? Codziennie czy co tydzień?
I który termin porodu bierzecie bardziej możliwy??? Z ostatniej miesiączki czy z USg?

Ostatnia edycja:
a ja po spacerku w żółwim tempie, ale to i tak nie ma znaczenia jak tak pięknie słońce świeci:tak:
masala czyli siedzisz jak na minie:-D w każdej chwili coś się może zacząć dziać - dobrze Ci:-)
Bosa motyw z majteczkami wymiata:-D może je zafarbować na czarno to dopiero będzie miał skojarzenia ten Twój szalony emek;-) super że Stellka ładnie spała, trzymam kciuki żeby tak sobie właśnie nocki wyregulowała...
hars a wiesz że jak mówiłam mamie o tych bólach to też rzuciła hasło rwa kulszowa - mnie to łapie przy chodzeniu, na szczęście z kibelka podnoszę się bez problemu... och nie umiem się doczekać kiedy znikną wszelkie te dolegliwości:tak:

Pastelka jak postępy? może telepatycznie uslyszy i napisze coś futrzakowej?

Ewi - haha:-D jestem:-D o 7 dziś wstałam i do pracy powędrowałam by dokończyć i zdać projekt:-) a później do centrum handlowego se poszłam na koktajl pomarańczowo grejpfrutowy + naleśniki z bananem i czekoladą:-D i teraz przyczłapałam do domku i chyba popykam w jakieś gierki:-D

Patik, mnie jak wczoraj rwa zlapala, to skakalam na jednej nodze...doslownie...bo nie bylam w stanie na drugiej ustac, tak cholernie bolalo.

Futro, i jak projekt?

Futrzak no ja męczę literaki;) i takie obżarstwo? to objaw zbliżajacego się porodu hihihi;)

Hars to jak się sąsiad nie zgodzi to nie można remontu zrobić??? Jakoś bez sensu! No i kiedy to E będzie bo mi juz brzuch wisi! W nocy małam jakieś jazdy i mi się zdawało że mi wody odchodzą haha no i tak się budziłam co chwilę i macałam podkład a tu nic!!!

A w ogóle to wiecie co? Niby moje dziecko wyglada na 37tydzień i 4 dni co jest nie możliwe bo już na początku lipca test mi pozytywny wyszedł...

reklama
Do góry