Justysia1a
Fanka BB :)
Ruda - nie martw się ;-). Ja jeszcze nie przeterminowana ale wiem jak to jest z tym czekaniem :-( najchętniej to już by się maleństwo przytuliło do piersi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ruda ja też piję tą herbatę i nic haha ale z tego co wyczytałam to ona powoduje szybszy i łatwiejszy poród a nie że go przyspiesza...
Oby było tak jak piszesz ... chociaż mnie pierwszy fragment czopu wylepiał przeszło 2 tygodnie temu ... w tym tygodniu 3 razy i dziś po przytulankach z M ... mega gigant chyba z 5cm długości miał ten białawy frupTyle czopków odeszlo przez ostatni tydzień, że teraz jedna po drugiej będziecie pisały nam o swoim szczęściu![]()
Ale znając życie i tak nic z tego nie bedzie.Ale to jest herbata z liści malin czy z owoców?
hehehe - mamy to samo :-) a tu jeszcze trzeba tak, żeby nie była ani za bardzo najedzona bo jej się uleje ani zbyt głodna bo się będzie wściekać :-):-) no i idealnie byłoby, żeby była po kupie :-):-):-)