Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
harsh - to masz szczescie bo poewiem ci ze ja do mojej poloznej sie dzis dodzwonilam pierwszy raz od grudnia... ja tam bym chciala taka opieke jak w pl a nie jak ide do rodzinnego w 36 tyg to on mi mowi ze wezmie dooplera i poslucha serduszka teraz- no przynajmniej sprobuje bo specem w tym nie jest... i co ja mam sobie o takim pomyslec ...strach sie bac
wierka - mowisz naklamac im?zobaczymy narazie skurcze sie chyba pokazuja bo brzuch boli ...uuuuuuu...ala....uhhhh
a ze pod szpital to akurat nie wiedzialam
ale od nas to i tak daleko bo 20 mil trzeba jechac albo na jedna porodowke albo na druga bo w miescie obok nie ma niestety oddzialu porodowego... no nic skoro mam czekac to czekam, well... nic mi innego nie pozostaje...
madzik, ciekawe czy nasze mlodsze dzieci tez beda tak solidarne jak starsze- Olo, Wiktor, Piotrus- a teraz jeszcze Zosia. BOSKO.

Nawet mnie nie strasz- ja sie tylko ciesze, ze ten najgorszy moment choroby Olafa juz przeszedl (tfu, tfu, puk, puk- odpukac, splunac itd)
bo tak jak i Ty mialam 2 dni wielkiego dola 'co jesli pojade rodzic...'..
Wlasnie sobie uswiadomilam, ze czeka mnie ostatni weekend jako Mama jedynaka..ale dziwnie....
I Scarletka... ta medela to taka glosna zawsze jest? I te ustawienia naprawde cos daja? To min-max? Ja sie wypytuje, bo mialam avent i taki inny- angielski...i bardzo cierpialam. Musialam zaczac uzywac recznego, bo kazde zassanie to byl bol nie do opisania.
Katjusza, jak tam cycusie u Ciebie?

a ściągałam dużo, bo już w dalszym etapie ok 300 ml na jeden raz
nie karmiłam cycem, więc problemu z obolałymi i poranionymi piersiami nie miałam.