reklama

Marcóweczki 2011

Bosa- to nie mama mnie zmienia tylko mąz;-)) moja mama to pewnie nawet nie wie ze jej sie wnuk urodził no chyba ze ktos jej powiedział. a twoja Xena to taka wojowniczka po mamusi ehheh mówi sie ze jak mama bardzo aktywna w ciazy to dziecko tez takie jest u nas ta reguła sie sprawdza........
Koncia- browara ciagniesz na laktacje??????? no to widze ze nie tylko ja chodzę w ciuchach ciązowych..............
Malinka- mój wagowo za duzy nie był bo 3720 ale wcina co 3h po 120ml czasami dojada do 150ml.........
Papcia- eeeeeeee to gratulki ja po 24 h po odejciu czopa urodzilam Tobie tez tego zycze;-__

ja sie kimnełam na godzinkę a teraz czuje sie jak by mnie walec przejechał herbata z miodem i cytryna w ruch poszła

reklama
mlody spal 2,5h, zjadl i spi dalej :D ale fajnie:P pospalam z nim 1,5h i teraz doje cyca :)

ojj tylko 35ml :baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no właśnie innych objawów brak a co chwile latam i sprawdzam i co rusz jakiś kawałek jest tyle że nie podbarwiony krwią ale to co bez krwi też może być nie? wiecie co ciesze sie jak małe dziecko ale w końcu coś bo przecież na jutro mam termin a i wizyte u miejscowego ginka mam rano wieć ciekawe co wyszpera w tej mojej dziurce heh m już sie poprawił wieć jeszcze go zmolestuje zanim do pracy pójdzie chociaż już było ALE TY MASZ JUTRO LEKARZA a tam do rana wszystko wyleci i bede świeżutka trza kuć żelazo puki gorące

poszlismy do poloznej na wazenie i maly tylko temu ulewal bo za duzo jadl ale juz teraz jest spokoj totalny nic sie nie dzieje przez ostatnie dni przybral glodomorek 250 gr:) i to wszystko wyjasnia:)

OLUS - no juz po 5ciu godz nas wypuscili bo nie mielismy szwow zadnych problemow 10 pkt i malo podobno krwawienia wiec nie bylo powodu tam sie zasoadywac... teraz sie akurat z tego ciesze bo w domku jednak najlepiej i 0 problemow na poczatku oprocz tej wpadki z nawalem ale to i tak w 5 dobie mialam...

teraz jest super maly spi i je i odpycha sie nozkami juz od naszych nozek a o glowce jaka silna to nie wspomne:) zyc nie umierac...

Wierka - obys miala znieczulenie bo ja jak sie w pewnym momencie darlam w niebo glosy to dobrze ze zadna inna kobieta wtedy nie byla na odziale bo zawal murowany gorzej niz w EGZORCYSCIE :-D:-)

papcia ... mnie pierwszy kawałek frupa odszedł 4 tygodnie temu ... i tak do teraz po kawałku ... były tez takie podbarwione krwią i co? I do teraz nic. Może u Ciebie sie rozkręci.
tulipku ...
.a jak u was ostatnie krolewskie posilki?
a ja dziś spaghetti a na kolacje baaardzo niezdrowo bo były domowe hamburgery ... jutro troche mniej tego złego żarcia i za owoce sie zabieram.
Koncia ...
lokata, współczuję kataru i życzę szybkiego powrotu do zdrowia
dziękuję, oby już jutro było lepiej.

Kurde, skurcze od godziny mam znów.

Ostatnia edycja:
reklama
papcia ... mnie pierwszy kawałek frupa odszedł 4 tygodnie temu ... i tak do teraz po kawałku ... były tez takie podbarwione krwią i co? I do teraz nic. Może u Ciebie sie rozkręci.
tulipku ...
a ja dziś spaghetti a na kolacje baaardzo niezdrowo bo były domowe hamburgery ... jutro troche mniej tego złego żarcia i za owoce sie zabieram.
Kurde, skurcze od godziny mam znów.

Papcia, Lokata - u mnie cisza ... skurcze jakie były takie są :-(

Ostatnie posiłki genialne :-D Moje ostatnie łyki soków marchwiowych ;-) Bo pamiętam że później są zakazane :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry