Milusia dużo zdrówka dla Twoich księżniczek - należy im się wreszcie trochę spokoju!! A z tą siłownią to Cię podziwiam - że Ci się chce po takiej charówce w domu
Pinuś wiem, że można poparzyć, dlatego na minimum obrotów i z daleka mu grzeję, a najlepiej jeszcze przez kocyk

Panikara ze mnie, więc wolałam nie ryzykować

Masz super samodzielną córę!! Bravo dla Wiki!!
Agnes dużo zdrówka dla Dawidka :*
Wierka już prawie na finiszu jesteś

Może to cisza przed burzą
Ewi u nas jedynki tylko w szpitalu się przydały, te próbki darmowe co przysyłali hahaha Miałam w domu jedną big pakę jeszcze, ale wcale nie otwierałam, będzie na prezent dla córeczki koleżanki
Olka też uważam, że mama powinna mieć dodatkową trzecią rękę
Tulip tylko siebie nie wymęcz za bardzo, żebyś miała siłę jak przyjdzie Ci rodzić z nienacka
Ruda a może ma akurat taką chwilę, że więcej mu potrzeba.. wydaje mi się, że naprawdę już trzeba dziecko "futrować", żeby je przekarmić, bo jak zje za dużo to przecież uleje.. ale Ty doświadczona mama na pewno wiesz lepiej :* ja tylko zgaduję..
A my postanowiliśmy wreszcie odwiedzić nasz bank w Gdańsku i przy okazji zaliczyć małą galerię, ale chyba to nie był najlepszy pomysł, bo ja wróciłam mega wymęczona z koszmarnym bólem głowy, nadenerwowaliśmy się z mężem na siebie, tylko Jasiek zadowolony, bo spał cały czas z przerwą na szamanie

Teraz za to nie może zasnąć..