reklama

Marcóweczki 2011

moja dzidzia kopie ze zdwojona siłą dzisiaj zamiast się rodzic to on sobie do EURO ćwiczy:-D

ewi
oby nas Wielkanoc nie zastała:-)
pastela biedny Wiktorek,zdrówka mu życzę
vetka mój Sammy jak narazie miski w wózku po mieszkaniu wozi:)
ruda chłopak rośnie to i potrzebuje zjeść a woda nie oszukasz:tak:

reklama
Ruda, te tabletki co polecilas, dostinex, bralam kiedys na obnizenie prolaktyny- ulatwia to zajscie w ciaze. Prolaktyna wytwarza sie rowniez przy karmieniu, pewnie dlatego lekarz ci je przepisal. Kosztuja u nas prawie 200 zl i sa bardzo silne. Ja ta mini tabletke musialam dzielic na 4 i brac raz na tydzien.

Wierka, twoj maly tak jak moja mala- tylko ie wierci. Hihi dzis mialam ktg i zero skurczy..cisnienie ok, wiec czekamy ..musimy sie zmowic razem na jeden termin, inaczej bedzie smutno!

Pinka, a co wy w nocy robiliscie, ze go tak rozsmieszylo ;-)

tulip to juz wiem czemu dalismy 40 euro za wykupienie recepty na ktorej byl jedynie ten lek i antybiotyk (nawet nie spojrzalam,ktory byl tak drogi, teraz juz wiem). Mowisz,ze silny... a mi gin kazal wziasc cala tabletke a za tydzien druga cala :dry: no ale z tego co wiem ma on najmniej skutkow ubocznych jesli chodzi o leki tego typu.

Milusia dużo zdrówka dla Twoich księżniczek - należy im się wreszcie trochę spokoju!! A z tą siłownią to Cię podziwiam - że Ci się chce po takiej charówce w domu ;)

Pinuś wiem, że można poparzyć, dlatego na minimum obrotów i z daleka mu grzeję, a najlepiej jeszcze przez kocyk :) Panikara ze mnie, więc wolałam nie ryzykować ;)
Masz super samodzielną córę!! Bravo dla Wiki!!

Agnes dużo zdrówka dla Dawidka :*

Wierka już prawie na finiszu jesteś :) Może to cisza przed burzą ;)

Ewi u nas jedynki tylko w szpitalu się przydały, te próbki darmowe co przysyłali hahaha Miałam w domu jedną big pakę jeszcze, ale wcale nie otwierałam, będzie na prezent dla córeczki koleżanki :)

Olka też uważam, że mama powinna mieć dodatkową trzecią rękę ;)

Tulip tylko siebie nie wymęcz za bardzo, żebyś miała siłę jak przyjdzie Ci rodzić z nienacka ;)

Ruda a może ma akurat taką chwilę, że więcej mu potrzeba.. wydaje mi się, że naprawdę już trzeba dziecko "futrować", żeby je przekarmić, bo jak zje za dużo to przecież uleje.. ale Ty doświadczona mama na pewno wiesz lepiej :* ja tylko zgaduję..

A my postanowiliśmy wreszcie odwiedzić nasz bank w Gdańsku i przy okazji zaliczyć małą galerię, ale chyba to nie był najlepszy pomysł, bo ja wróciłam mega wymęczona z koszmarnym bólem głowy, nadenerwowaliśmy się z mężem na siebie, tylko Jasiek zadowolony, bo spał cały czas z przerwą na szamanie :) Teraz za to nie może zasnąć..

witajcie mam egzamin 4.04 wiec troche mniej sie udzielam ale czytam was w miare na biezaco korzystam bo mala spi od 13 i na razie jej nie budze

pinka twoja coreczka to duza krolewna juz i zobacz jaka samodzielna :tak:
agnes milutek zdrowka dla waszych dzieciatek :tak:
wierka tulip mocno trzymam kciuki za wasze rychłe rozwiazanie :tak:
ola ja bym chciala najlepiej miec jeszcze 2 dodatkowe ręce :-D mysle ze wtedy bym wszystko miala ogarniete jak przed ciążą ;-)
malinka Jasiek miał dzis fajowy spacerek szkloda ze rodzice troche mniej :baffled:
ewi powolutku dojdziesz do siebie ja tez nie lubie lezenia i mam charakter taki ze jestem w 5 miejscach jednoczesnie i jestem mega aktywna ale po cc jakies 2 tyg trwalo zanim zaczelam śmigać jak przed ciąża bo te 2 tyg to raczej wszystko powoli spacerek z mała itd. a reszte eMek robił(z reszta nadal robi w domu )

ooo Emilka sie budzi wiec milego dnia

my juz spacerek z dwojka zaliczylismy :) pochmurno dzis ale w miare cieplo.

malina wiesz doswiadczenie przy starszym swoja droga,ale i tak kazde dziecko jest inne, wiec nie moge porownywac wszystkiego do tego jak bylo z Bartoszkiem ;-)
Po spacerku zrobilam mu 120 na wszelki wypadek a on zjadl 80 :-p
wiec spoko, sam wie ile mu potrzeba :P

dobry mamusie!!

tak wpadam i wypadam na to forum bo co zaczne gdzies odpisywac to szymonek kweka i musze leciec:/ moze teraz dluzej pospi i troche odpoczne :) biedna ola z tym psem i dzidzia na dodatek ale nie martw sie jakos to bedzie i poukladamy sobie czas tak abymiec go wystarczajaco:tak:
ja np wczoraj o 8.30 rano zurek gotowalam jak maly spinkal i dobrze ze tak zrobilam bo potem juz nie bylo czasu pomimo tego ze tatus w domku byl ale i tak malo czasu ...teraz jestesmy sami i jutro tez ale czwartek i piatek bedzie m z nami to byle do czwartku;-)

mam takie pytanko do mamus marcowych... ile wasze pociechy mialy jak te kolki sie wam zaczely??

dziękuję mamuśki za &&& jak narazie cisza na morzu

tulip
to może nasza para się wreszcie zdecyduje na jakąś konkretna datę?:-)
ruda a wy nie macie tam w ciąży i rok po, exemption certificate ze recepty są za darmo??
pinka to fajnie ze wchodzi tam gdzie ma wejść:-D
buziak a ty w dzień terminu urodziłaś czy później?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry