PINKA25
mama razy DWA;-)
witam pochmurnie.................
u nas dzis pada a ja szykuje sie do miasta tylko czekam na połozna bo ma przyjsc mi to cisnienie zmierzyc................

wiecie co ludzie mnie osłabiaja wczoraj na naszą klase napisała do mnie znajoma( poznałysmy sie przez sklep) czy obie nadal zdjecia bo ona 17 kwietnia ma chrzest swojego 7 miesiecznego synka i by chciała zebym jej zdjecia zrobiła i pyta sie za ile?????? a przy okazji gratuluje synka
ludzie maja tupet no tak to sie nie odezwie a jak cos potrzebuje to wie gdzie pisac napisałam ze jak wie mam malenstwo i teraz nie w glowie mi latnie po chrztach i robienie zdjec.......... no to focha walneła
Wierka- ok dam ci znac juz sie boje bo te Angielskie autobusy mnie osłabiaja hehhe moze rzeczywiscie urodzisz 1 kwietnia ehheh
Milus- to tez super ze masz pomocnice bo samemu w takich chwilach ja 2 chcą jesc jest napewno ciezko......... a mój *******a lubi cisze do spania a juz sie boje jak sie bedzie straszył w momęcie iedy drzwi beda sie zamykały i otwierały
a swoja drogą smiesznie to musi wyglądac jak gwiazdy na siebie w snie wpadaja ehheeheh
ola- to super ze Goska jesc zaczyna teraz powinno juz byc tylko lepiej......widzisz jakie te dzieciaki cwane przy kims będą grzeczne a potem dadzą popalic heeh i wcale sie potem nie dziwie ze znajomi nam nie wierzą ahhaahh
Lokata- wiatmy witamy.......... i jeszcze raz gratulujemy........
Patik- dziekuje;-)) u nas mały smieje sie bez dzwieku tylko przez sen ahahah tak jak nie spi to sie nie uśmiecha
u nas dzis pada a ja szykuje sie do miasta tylko czekam na połozna bo ma przyjsc mi to cisnienie zmierzyc................

wiecie co ludzie mnie osłabiaja wczoraj na naszą klase napisała do mnie znajoma( poznałysmy sie przez sklep) czy obie nadal zdjecia bo ona 17 kwietnia ma chrzest swojego 7 miesiecznego synka i by chciała zebym jej zdjecia zrobiła i pyta sie za ile?????? a przy okazji gratuluje synka
ludzie maja tupet no tak to sie nie odezwie a jak cos potrzebuje to wie gdzie pisac napisałam ze jak wie mam malenstwo i teraz nie w glowie mi latnie po chrztach i robienie zdjec.......... no to focha walneła
Wierka- ok dam ci znac juz sie boje bo te Angielskie autobusy mnie osłabiaja hehhe moze rzeczywiscie urodzisz 1 kwietnia ehheh
Milus- to tez super ze masz pomocnice bo samemu w takich chwilach ja 2 chcą jesc jest napewno ciezko......... a mój *******a lubi cisze do spania a juz sie boje jak sie bedzie straszył w momęcie iedy drzwi beda sie zamykały i otwierały

a swoja drogą smiesznie to musi wyglądac jak gwiazdy na siebie w snie wpadaja ehheehehola- to super ze Goska jesc zaczyna teraz powinno juz byc tylko lepiej......widzisz jakie te dzieciaki cwane przy kims będą grzeczne a potem dadzą popalic heeh i wcale sie potem nie dziwie ze znajomi nam nie wierzą ahhaahh
Lokata- wiatmy witamy.......... i jeszcze raz gratulujemy........
Patik- dziekuje;-)) u nas mały smieje sie bez dzwieku tylko przez sen ahahah tak jak nie spi to sie nie uśmiecha

Ostatnia edycja:

ale z tym to chyba nic nie zrobię
a Ty się wybierasz na te obronę?
to spal do 9.30 ze mna bo odsypialismy nocke:/ potem do 12.30 nie chcial kimac tylko na rekach by sie nosil - zero placzu tylko na rece i cudem usnal juz chyba ze zmeczenia w moich ramionach to go do lozeczka odlozylam i kima do teraz - poki co:/