Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tulip tylko większość ginekologów nie chce dawać tych zwolnień. Więc pozostaje rodzinny który albo da albo nie da...
Ola a to trzeba coś do Zusu zawieść? Ja myślałam że tylko do pracodawcy... Moja mała dzisiaj tak jak Twoja odstawia jakieś cyrki. W łóżeczku kwęka, wierci się i płacze, smoka wypluwa a tylko położę ja koło siebie na dużym łózku i dam cycka to mlaśnie dwa razy i śpi... Terroryzm! A ja jeszcze nawet śniadania nie zjadłam i nie umyłam się bo skaczę nad nią. Nie wiem co z nią dzisiaj bo wcześniej tak nie było.
ale co prawda to prawda jeszcze do końca marca troche zostało - powodzenia na wizycie &&&&&&

bo juz sa bardzo napiete.............a 68 nie mam prawie nic.......

;-)
lezalam z malym w lozku w półśnie do 10 i karmilam butla z zamknietymi oczami. Laktacja coraz gorzej, mam za dlugie przerwy, bo mlody nie wspolpracuje. Usnal o 11-12.30, ogarnelam siebie, dom i odciagnelam mleko- marne 30ml zamiast osiagnietych do tej pory 80ml... zalamka
koniec mojej kariery matki karmiacej piersia :-( ale walcze do konca!
mam całe 5 stopni więcej
, powiadasz ze na zakupy się wybierasz bo Ci dziecko z ubran wyrasta? ja też tak patrze na te moje ciuszki i jakoś dziwnie się kurcza na Zosi