Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiem juz mi odbija ale tlumacze sobie jak moge to jego nie umienie kimania w lozeczku...ehhh spal z nami mimo ze nie powiniem ale przynajmniej sie wyspalismy...jakos;-)

Cześć Wszystkim..
Niestety dostaliśmy znowu list z Instytutu Matki i Dziecka, żeby zrobić kolejne badanie krwi "ze względu na utrzymujący się, nieznacznie podwyższony poziom niektórych parametrów w badaniach przesiewowych". Wyciągneliśmy go rano ze skrzynki jak szliśmy na wizytę do pediatry, od razu pobraliśmy krewkę, znowu biedny Jasiek się nacierpiał, wyciskanie krewki z piętki to prawdziwa katorga dla takiej kruszynki :/ Pediatra powiedziała, że prawdopodobnie chodzi o niedoczynność tarczycy, przez to Jasiek może tak szybko rosnąć, teraz waży już prawie 6200g, czyli przybrał 1200 w 4 tygodnie.. Wysyłam dzisiaj bibułki z pobraną krewką i czekamy na wynik.. Jesli nadal będzie coś nie tak, to dostaniemy skierowanie do endokrynologa, tam kolejne badania i rozpoczęcie leczenia jak najwczesniej.. jesteśmy zdezorientowani, podłamani i smutni :/
Trzymajcie kciuki za zdrówko naszego synka!