reklama

Marcóweczki 2011

Futro ja nawet nie zdawałam sobie sprawy że woda ma jakieś znaczenie. Dla mnie woda to woda i tyle. A piję Polaris średniozmineralizowaną z Biedronki;) Ma 102,2mg wapnia w litrze.

Vetka super wakacje Ci się szykują! Tylko pozazdrościć;)

reklama
Małą mi babcia zachipnotyzowała i śpi a ja mam ochote sie drzemnąć ale potrzeba zaglądniecia do was jest silniejsza zaraz wkleje focie mojej gwizady i jak dam rade to napisze jak to u nas poszło

Futrzak normy normami ale jak bobas zle reaguje to lepiej nie ryzykowac a te mikroelementy i inne to mozna tez w jakis suplementach brac;)
Vetus łał ale bedziecie miec wakacje,super:)
Papciu korzystaj z chwili i spij ,my nie uciekniemy;)

Moja Goska dzis szaleje,co chwile głodna,duzo spi a potem je co godzine,moja głodomorra;)jak tak dalej pojdzie to bedziemy musieli wspomoc sie sztucznym mlekiem.

hej :)

u mnie koniec laby, od dzis w dzien musze ogarnac dwojke rozrabiakow, kazdy daje popalic na swoj sposob :-D
wiec czasu na kompa troche mniej :P

wpadlam tylko spojrzec co u was i sie zameldowac, jutro moze bede miala wiecej czasu :P

A co do pieluch to my tez zmieniamy jak malutki zrobi kupe i przy kazdym karmieniu (najczesciej zmieniamy przed karmieniem,szczegolnie w nocy to nam sie wtedy nie rozbudza bardzo po karmieniu)

pozdrawiam ;-)

Cześć kochane!!

Po wielkiej przerwie i pewnie przed następną witam Was wszystkie i bardzo mocno ściskam każdą mamusię z osobna!! Mały jak na złość się budzi ( on ma jakiś tajmer normalnie jak chce coś zrobić "dla siebie" ) ...

Jestem bardzo szczęśliwą mamą choć czasowo obecnie nic nie ogarniam ;-/ maluszek ciągle przy cycu i obecnie jest ryk więc kochane proszę wybaczcie...ale ja tu jeszcze wrócę!!!

Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki!!!!

Buziaki

Vetka- gratulacje zaplanowania wyjazdu!!!!!!!!!!!!!! szykują się super wakacje!

Ola - zapomniałam ci napisać...twoja gwiazdeczka ma śliczne imię:-D

Cliffordzik - ściskam mocniutko kochana:*

papcik - łomatko...dopiero co wyszłaś ze szpitala i juz masz czas dla siebie i na bb! szacun! :-D

rudzik - co tam taka dwójka rozrabiaków dla ciebie:-)

a ja zmykam przed TV...na szczęście o tej porze eMek usypia małego... a daje zawsze czadu przy wieczornym usypianiu...

Chciałam sprostować z temperaturą wody, bo nie kąpiemy w 40*, tylko w 38* :tak:

futerko, u nas po kupie, to obowiązkowo zmieniamy pampka :tak: młody ma śliczną pupkę od 2 tygodni i nawet kremiku nie trzeba! Wygoiłam mu po szpitalu i ma piękną dupcie. :-D:-D:-D W 1 tygodniu zużyliśmy pakę 80 pieluch, bo zmieniałam po każdym siku :-D znajome mi powiedziały, że to przesada, no i sama to zauważyłam, bo pampek nawet po naciśnięciu nie przecieka, więc czekamy aż się zapełni i oczywiście sprawdziłam co dziecko na to, nie zgłaszał sprzeciwów ;-) teraz mam około 80 pieluch na 2 tygodnie mniej więcej, zależy ile kupek robi mały, ale to wychodzi średnio 6 pieluch dziennie (czyli 1 na 4h).

Zmieniliśmy dziś mleko na bebiko, mały popłakiwał, ale jakby znacznie mniej. Oby podziałało! No i pachnie dużo lepiej niż NAN.

Wreszcie mam czysto w domku. Ach jak pięknie :-p

Vetka, zazdroszczę tych wakacji. My normalnie też jeździmy, ale z małym się boję. Poczekamy do następnego roku, a w tym może gdzieś w PL.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
vetus super wakacje sie szykuja
ja tak jak futerko zużywam pieluchy w podobnej ilosci
ewi moja babcia ma 72 lata i jest odpukac w dobrej formie choc po kilke operacjach i wiele roznych dolegliwosci ma ale wigoru mozna jej pozazdroscic
clifordzik czekamy na Ciebie a poki co mocno buziakow :*
mała padła ale dzis była bardzo kochana i ładnie sie zachowywała caly dzien :tak:
spokojnych nocek wam zycze :tak:

oj laski witaam sie wiecornie i tak was nie nadrobie na nic nie mam czasu bo ciagle mam tesciow w domu i jezdze z nimi po londynie jak glupia:wściekła/y::wściekła/y: no ale na szczescie juz wee wtorek sobie wracaja do pl to bedzie spokoj a dzis synek dal mi taki wycisk placzliwy ze az moja tesciowa-bardzo opanowana i obyta z dziecmi byla w szoku ze on taki spokojny a tak sie rozplakal...straszne jak przestal plakac po 6tej tak do teraz kima ze zmecenia:((( co za dzien ja juz usypiam na siedzaco przy nim bo na mnie spi a nie mam serca go dolozeczka odlozyc po takim placzu:((:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry