H
Harsharani
Gość
jakby co to zyjemy,ale walczymy z bardzo ciezkimi kolkami....padam na twarz...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja nie robię nic, nie mam na nic siły i nie chodzi o niewyspanie tylko o moje samopoczucie po zabiegu:-( nie wiem ile to potrwa jeszcze ale dosłownie tylko karmię i przewijam Helenkę nic więcej a jak tylko się ruszę to mega krwawienie, tak się boję, że znów coś jest nie w porządku:-(
Milus- dzieki za info;-) jak wasze panny????
madzik-a co sie stało ze miałas to łyzeczowanie??? łozysko ci zostało??? kochana i ty bedziesz gotowała i sprzatała tak jak my zobaczysz
A ja sie zastanwialam po co mojej informacje o wygladzie tego na podpasce po porodzie... Madzikm - dobrze że Cie wysłała...odchody mi zanikły w 8 dobie po cc, ponoć za wcześnie, zostały skrzepy w macicy, uratowała mnie położna środowiskowa, która zbadała, że macica jest wysoko, kazała jechać na izbę i się skończyło zabiegiem...
milutek a jak u Was?
dzięki za wieści od mami.
nic tylko imprezować

moja Zosieńka wczoraj narobiła do wiaderka w czasie kapieli
takie małe jakuzzi z żółtymi plamami sobie urządziła
dobrze ze emek w pobliżu był i trzeba bylo szybko małą ewakuować i wymieniać wodę...
z czym oni mają tam u Ciebie problem??? herbatki nie musisz podawać jak karmisz piersią, chyba że chcesz bo małą coś męczy