reklama

Marcóweczki 2011

reklama
witam

piękna pogoda sie skonczyla:-(dzis juz pada i zimno brrrrrr także siedzimy w domu mnie głowa pęka po wczorajszych 2 lampkach wina tak to jest jak sie prawie roku nie pije nic ahahh młody kolejna noc przespal tylko z jedną pobódką o 2:00 pozniej juz o 6:00 wiec jest super moja Dama dostala wczoraj kolejny zestaw lakierow i pomadek wiec ma zajecie ja tez ( odplmianie).........

Papcia- a twoja laseczka nie jest za mala na herbatki jak karmisz cycem to nie potrzeba dopajac bynajmniej narazie
Buziak- ja zaobserwowałam ze ja mój dostanie herbatki do picia to wtedy kupa jest bardziej wodnista i taka spieniona a ty małemu podajesz cos do picia?? moze tez od tego takie kupcie ma...........
Scarlet- no to pieknie synus spał i prosze ile zjadł ehheh a powiedz mi on te 150 zje na raz czy robi sobie przerwę?????? bo mój np.zje za jednym zamachem 90 ml i po odbiciu dopija.........
Harsh- współczuje kolek a nic małemu nie pomaga????? mówiłas o tym Hv???????
ola- od czegos trzeba tego posta zacząć prawda hihihi

ide po kawę bo nie ujade dzis

Hej kochane mam dla Was info od Mami:)

Po dłuższym pobycie w szpitalu z Maciusiem sa już w domku od piątku. Małemu nie schodziła zółtaczka i nie stwierdzono co było tego przyczyna. Ma nadzieje ze w końcu znajdzie czas żeby zajrzeć na bb ale najpierw musi biedna ogarnąć dom po tak długiej nieobecności. Prosiła tez gorąco Was pozdrowić:-):-)

Witajcie!

Jestem w szoku jak piszecie o gotowaniu obiadu, sprzątaniu czy prasowaniu:shocked2: ja nie robię nic, nie mam na nic siły i nie chodzi o niewyspanie tylko o moje samopoczucie po zabiegu:-( nie wiem ile to potrwa jeszcze ale dosłownie tylko karmię i przewijam Helenkę nic więcej a jak tylko się ruszę to mega krwawienie, tak się boję, że znów coś jest nie w porządku:-(

harsh sab simplec próbowałaś? u nas to bardzo polecają, trzymajcie się.

pinka Ty się pogodą nie załamuj....my jeszcze werandowania nie zaliczyłyśmy:confused:

papcia nasze dziewczyny z jednego dnia! ja nie daję żadnych herbatek bo Helena na piersi, kupy ma luźne cały czas, wg mnie lacidofil wystarczy skoro nie boli jej brzuszek, nie pręży się itp.

Milus- dzieki za info;-) jak wasze panny????
madzik-a co sie stało ze miałas to łyzeczowanie??? łozysko ci zostało??? kochana i ty bedziesz gotowała i sprzatała tak jak my zobaczysz

Milus- dzieki za info;-) jak wasze panny????
madzik-a co sie stało ze miałas to łyzeczowanie??? łozysko ci zostało??? kochana i ty bedziesz gotowała i sprzatała tak jak my zobaczysz

odchody mi zanikły w 8 dobie po cc, ponoć za wcześnie, zostały skrzepy w macicy, uratowała mnie położna środowiskowa, która zbadała, że macica jest wysoko, kazała jechać na izbę i się skończyło zabiegiem...

milutek a jak u Was?
dzięki za wieści od mami.

odchody mi zanikły w 8 dobie po cc, ponoć za wcześnie, zostały skrzepy w macicy, uratowała mnie położna środowiskowa, która zbadała, że macica jest wysoko, kazała jechać na izbę i się skończyło zabiegiem...

milutek a jak u Was?
dzięki za wieści od mami.
A ja sie zastanwialam po co mojej informacje o wygladzie tego na podpasce po porodzie... Madzikm - dobrze że Cie wysłała...

Pozdrawiam

madzik Ty teraz leż i odpoczywaj a porządkami się nie martw - musisz sama dojść do siebie!
malinaa&&&&&&&&&&&
Pinka ekonomiczna jesteś:-D nic tylko imprezować:-D
hars współczuje kolek, oby szybko przeszły :tak:
koncia nie ma to jak radocha z kupy dziecka:-D moja Zosieńka wczoraj narobiła do wiaderka w czasie kapieli:-D takie małe jakuzzi z żółtymi plamami sobie urządziła:tak: dobrze ze emek w pobliżu był i trzeba bylo szybko małą ewakuować i wymieniać wodę...
papcia przecież położna środowiskowa przychodzi z ośrodka zdrowia do której należysz, czy też zgłosisz małą, trzeba tylko dekleracje wypisać:tak: z czym oni mają tam u Ciebie problem??? herbatki nie musisz podawać jak karmisz piersią, chyba że chcesz bo małą coś męczy
Agnes dużo zdrówka dla Was:-) jak masz ochote na ciasto to musisz się pospieszyć - niewiele zostało:no:
ola wczoraj piekłam a w nocy i od rana konsumuje;-)
Scarletka ja dawalam kilka razy Plantex - jak poplakiwała i się prężyła

i mam wiadomości Mayi38:
"U nas kolki na całej lini, spie po cztery godziny na dobe. Od wczoraj minimalna poprawa, zaczełam malego owijac w kokon lub nosze go w chuście . Dzięki temu więcej śpi i aż tak bardzo nie krzyczy. Usciski dla wszystkich Marcjanek, mam nadzieję że wkrótce się uaktywnie. Buziaki"
"Karmie piersią, ale wszystkie możliwe opcje nietolerancji już wykluczyliśmy. Lekarz zapisal mi cierpliwość w pigułce:) po trzech miesiącach podobno samo przejdzie, Ech, więc jeszcze "tylko" dwa :( uściski"

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry