reklama

Marcóweczki 2011

Wrzucę Wam fotki z poniedziałkowego spacerku:):-)
P1080670.jpgP1080665.jpg

Futerko
- my tez tak wybraliśmy z tym krztuścem. Woleliśmy nie ryzykować a z tych innych rezygnujemy:)

reklama
Milus u nas 8zł ten plasterek,moze nie duzo ale jakbym chciała zeby dobrze trzymał i wygladał normalnie to musiałabym zmieniac co 3-4 dni bo one strasznie słabe sa,zakładalismy w piatek a dzis to juz prawie całkiem odpadł i jest poszarpany cały.Co do ilosci mleczka zjadanego przez Gosie przed snem to zazwyczaj jest miedzy 80ml a 100ml ale wczoraj padła jak mucha po 60ml;)
Futrzak czyli Piotrus tez łaskawy dla rodzicow;)

Miluś - jak ja ci zazdroszczę tych widoków! Tych zielonych terenów! Grrrrr... A wózek przefajny! :-D

Ola - nie mam zamiaru tu Piotrusia przechwalać:-D bo jeszcze mu się odmieni:-D U nas jedynie jest taka różnica...że o tej 5tej on już jest na maksa wyspany i się chce bawić:-D Nie w głowie mu spanie do 8mej:-D

Wieki mnie nie było!

Widzę że tylko Pinka i Marta się za mna steskniły;)

My dzisiaj mamy szczepienia i ja mam wizyte kontrolna u ginka. Mąż ma jutro 30 urodziny, chciałam zrobić mu tort ale mała mi nie daje tak marudzi...

Byłam w odwiedzinach u naszej Marty;) Pawełek był grzeczniutki dopóki go ciocia Ewelina na ręce nie wzieła a moja Hania płakała dopóko jej Marta nie wzieła haha. Starszy synek Marty nawet wyraził chęć "zaadoptowania" mojej małej;) no i Bosa nie słuchaj Mart bo lekka zdrada była! Mam nawet na zdjeciach udokumentowane podrywanie!

Ewi, no pięknie! Ja nie wiem, jak ja to Stellce przekażę ;-) Toż przecież załamie się dziewczyna. Aranżowane, bo aranżowane ma być małżeństwo z Pawełkiem, ale zdrada wkurzyć może :-D. A Stellunia i tak nerwowa dziewczyna jest ;-)

Patik kominek wygląda imponująco :) też chcę taki ;p

No i tyle z mojego pisania, bo Jasiek zaraz rozniesie leżaczek, nie może zasnąć i naparza rękami i nogami, a teraz jeszcze pokrzykuje..
Byliśmy na USG bioderek, jest ok!
Lecę bo wyje

Dzwonię do Zusu z pytaniem kiedy dostane pieniadze za macierzynski a miła Pani mnie informuje że żadne papiery jeszcze nie wpłyneły;) powtórka z rozrywki... Już szefowa wyjaśnia z księgowym. Jak będzie tak jak poprzednio to pewnie po macierzynskim kasę dostanę hahaha

Bosa i co poradzić. Tacy są faceci hehe

Uff dałam smoka i mam nadzieję, że wreszcie zaśnie na dobre mój wrzaskun, bo muszę urodzinowy obiad przygotować dla mężusia i ubrać nas ładnie na jego powrót z pracy.. Prezent jeszcze idzie, bo zamówiłam nowy mundur na paintballa :) A póki co mamy winko i ciasto na deser :)

O nie.. ja dzisiaj wymiekam.. nie wiem o co chodzi Jaśkowi, jak chcę się z nim pobawić, to po paru minutach czerwone oczy, jak kładę go spać wrzask, jak bujam w leżaczku to max kilkanaście minut i znowu ryk.. chyba tatuś przyzwyczaił do noszenia przez te wolne dni masakra.. Idę już idę wrzeszczku jeden ;p

reklama
Obraziłam się na mojego synka:-D no wredny jest...:-D leży sobie w łóżeczku...uhahany więc matka z nim gada i gada... w końcu zaczął ziewać i marudzić więc dałammu smoka, pogłaskałam i niech idzie spać... ledwo wyszłam a on wypluł smoka i zaczyna dalej gadać do maskotki! no więc skoro chce gadać to się gimnastykuję i do niego zagaduję a ten znowu w płacz... to daję mu smoka i chcę uśpić... ledwo wyszłam wypluł smoka i dalej sam gada z maskotką... :-D już ma dosyć durnych tekstów matki:-D

malinka - ciasto sama piekłaś? :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry