malinaa
Fanka BB :)
Koncia gratulajce!! Wielki szacun!! Oby tak dalej 
Tulipku spokojnie, codzienny spacerek i powoli wrócisz do formy i będziesz śmigać na coraz dłuższe wyprawy z wózkiem
Pinuś no gradu nie zazdroszczę ;p Powodzenia w postanowieniu!!
Scarlet gratuluję silnego chopca
A to już drugie szczepienie, tak?? My mamy 18ego i też się boję reakcji.. Po drugim szczepieniu większe prawdopodobieństwo, że coś będzie, przynajmniej tak czytałam.. Ps. Pierwsze przecież!! Źle policzyłam tygodnie ;p
Patik super wyprawa
Żeby mi sie udawało tak mojego hasbenda częściej wyciągnąć..
Lokata pocieszam się, że będę miała lepszą kondycję hahahaha
Kurde też się zmierzyłam i miara pokazała 88, a waga 57, muszę się pozbyć 10cm i z 3-4 kilo.. ale chyba same spacery nie wystarczą.. tym bardziej, że Jasiek zaakceptował czekoladę przy drugim podejściu ;p
A mój mężu właśnie wychodzi na "bieganie" z 2 kumplami, ciekawe jak im pójdzie hihi
Jasiek od kilku dni ma problem z zasypianiem, dotąd było miodzio, a teraz oczy czerwone i płacze, może mu przesunąć kąpiel na wcześniej.. Wstaje po 6ej.. Dzisiaj spał tylko pół godziny nad ranem i 4h na spacerze, a tak to 5min i dalej żywy.. Niby skok rozwojowy jest w 12 tygodniu, a jemu leci teraz 11, no ale nie ma sztywnych reguł przecież.. chyba musimy przeczekać..
Ps. Zaraz pójdę do sąsiadów z góry, bo dzieci latają tam jak konie grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ps2. No masakra jakaś - wszystko się trzęsie :OOOO
Ps3. Chyba konie padły hahahahaha
Tulipku spokojnie, codzienny spacerek i powoli wrócisz do formy i będziesz śmigać na coraz dłuższe wyprawy z wózkiem
Pinuś no gradu nie zazdroszczę ;p Powodzenia w postanowieniu!!
Scarlet gratuluję silnego chopca
Patik super wyprawa
Lokata pocieszam się, że będę miała lepszą kondycję hahahaha
Kurde też się zmierzyłam i miara pokazała 88, a waga 57, muszę się pozbyć 10cm i z 3-4 kilo.. ale chyba same spacery nie wystarczą.. tym bardziej, że Jasiek zaakceptował czekoladę przy drugim podejściu ;p
A mój mężu właśnie wychodzi na "bieganie" z 2 kumplami, ciekawe jak im pójdzie hihi
Jasiek od kilku dni ma problem z zasypianiem, dotąd było miodzio, a teraz oczy czerwone i płacze, może mu przesunąć kąpiel na wcześniej.. Wstaje po 6ej.. Dzisiaj spał tylko pół godziny nad ranem i 4h na spacerze, a tak to 5min i dalej żywy.. Niby skok rozwojowy jest w 12 tygodniu, a jemu leci teraz 11, no ale nie ma sztywnych reguł przecież.. chyba musimy przeczekać..
Ps. Zaraz pójdę do sąsiadów z góry, bo dzieci latają tam jak konie grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ps2. No masakra jakaś - wszystko się trzęsie :OOOO
Ps3. Chyba konie padły hahahahaha
Ostatnia edycja:

z tych smartfonów nie da się normalnie dzwonić!