Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

smutno mi trochę...będzie miał ledwie 5 miesięcy...

No jak dla mnie bomba! :-) bosa a nie możesz odmówić wyjazdu? jak to jest w takich firmach?
madzik, no jest generalnie tak, jak pisze Vetka - TEORETYCZNIE mogę odmówić. Tylko co z tego, jeżeli raz - zarząd będzie bardzo "zawiedziony", a dwa - ja nie potrafię się wypiąć zupełnie na pracę i na to, co jest dla mnie ważne i nie martwić się, ile będę miała naprawiania i nadrabiania po powrocie. Bo może być tak, że jeżeli teraz nie polecę na 2 tygodnie, to potem bajzlu do sprzątania będzie na co najmniej 4-5 tygodni na innym kontynencie i kolejne tygodnie nadgodzin w Polsce.A z odmowami wyjazdu czy udziału w jakiś spotkaniach itp to jest tak że oczywiscie mozesz odmówic w mysl kodeksu pracy tylko trzeba przekalkulowac czy aby na pewno jest to opłacalne, bo skutki takiej odmowy mogą byc rózne. Znam ból, bo mnie co prawda nikt do Chin nie wysyła ale od pt do ndjestem na kongresie, niby tez mogła odmówić, ale nie warto było tego robić

tak czy siak 5 brakuje do roczku i nadal to dla mnie za szybko 
:-)
.
:-)