reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Mój Pawcio właśnie ucina sobie pośniadaniową drzemkę, mogłam spokojnie zjeść kanapeczki i wypić herbatkę:-) Teraz pora wstawić pranie, może jeszcze uda mi się coś wyprasować;-) Dziś jesteśmy umówieni na spacerek z rówieśnikiem Pawełka, a właściwie chłopczykiem starszym o całe 2 godziny:-):-D:-)

witam,
młody się bawi pod karuzelą, a M poszedł po bułki, bo przez wczorajsze święto nawet chleba nie mamy;-)
Jutro mam egzamin, a głowa pusta, już się za wiele nie nauczę, muszę liczyć na marcjańskie kciuki :-D i obym to zdała, bo poprawka we wrześniu...

heeeloo
my z Emilka mamy dzis eMka w domu :rofl2: takze pobedziemy w koncu we 3 :laugh2:

tulip u nas po skonczeniu 2,5 mies Emilka przestala robic kupke nad ranem czy w nocy teraz robic w ciagu dnia i wam tez tego zycze

milego dnia :tak:

Koncia zdasz!! My z Jasiem już ściskamy kciuki za ciocię &&&&&&&&&&&&&&&&
Tulipku że chciało Ci się o 5ej na BB wchodzić ;) jak za starych dobrych ciążowych czasów hihihi
Pati dla mnie jesteś guru, bo świetnie ogarniasz swoją dwójeczkę :)

U mnie noc koszmarna, Jasiek miał noc żarłoka hahaha Pierwsza pobudka już o 23:30 i eMek mu jeszcze dał butlę z moim odciągniętym 120ml, a na kolację wsunął mojego 180ml, potem pobudki 1:30, 3, 4, 6 i 7:30 bosko!! Nie wiem co go nagle opętało z tym żarciem..
Teraz korzystam z Jasiowej drzemki i próbuję się dodzwonić do 2 przychodni, żeby umówić małego na szczepienie i do neurologa, oczywiście albo nie odbierają albo zajęte grrrr!
A jak wstanie to lecimy na szybki spacer, bo znów skwar będzie po południu :/

Malinka - ja tez w tamtym tygodniu miałam taką noc...ale udało mi sie wyciszyć małego i bez karmienia zasypiał bo stwierdziłam że co godzinę to chyba przesada:-) A do neurologa idziecie na kontrolę czy coś się dzieje? Ja też bym poszła na spacer ale jakoś nie mam siły :ninja2:

Hej laseczki-marcóweczki.
My po chrzcinach - było mineło:tak: i dobrze że juz po
maliko - ja nie prasuję ciuchów małej
tulipku - mate kłade bezpośrednio na podłodze (na panelach)
koncia- kciukaski!
papciu- nie masz za co dziekować. A temp. miezona w pupie jest zawsze wyższa od tej miezonej np. pod pachą, niezaleznie od termometru. A zbijamy gorączke jak przekroczy 38,5 miezonej w pupie lub 38 miezonej pod pachą (u starszych dzieci) bo goraczka to forma obrony organizmu i jest dobrym objawem więc nie należy jej tak od razu zbijać

Ostatnia edycja:
Tulip moja robi kupę raz na kilka dni już od miesiąca. Na początku się stresowałam ale lekarka mi powiedziała że wszystko ok i ze mam pokarm bezresztkowy, dobrze przyswajalny. Jako że nie płacze czyli nic jej nie dolega i przybrała 1kg w miesiąc to się nie martwię;) może i Laurce się to unormuje!

Malinka ale miałaś noc! Masakra! Moja tylko raz w nocy wstaje na jedzonko co mnie bardzo cieszy!

Koncia my tu wszystkie trzymamy kciuki za egzamin i na pewno jutro bedzie piąteczka!

Od jakiegoś czasu moja mała macha bardzo szybko głową na dwie strony. Wasze dzieci też tak mają? Bo się martwię:(

Patik może Hania widzi jak dużo czasu i uwagi poswięcasz teraz Zosi i sama chce być teraz więcej rozpieszczana? Moze jest zazdrosna;) Jest jeszcze malutka a z wiekiem jej przejdzie;)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry