• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Ale tu w górach są burze:szok: Jak walnęło przed chwilą obok nas to cała podłoga w domku się zatrzęsła!

Ewi Twoja Haneczka jest kochana i wcale nie jest gruba:-)

Dziewczyny, czy normalne jest krwawienie z nosa? Przed chwilą puściła mi się krew i trochę się wystraszyłam:crazy:

U nas Jasiek ma oczy po tacie, zreszta jak wszystko ;p Już mu raczej nie "zzielenieją" ;)

Ewe fajne to nosidełko, my mamy takie Nosidełeko MEI TAI - Forest | Tuli Mam pytanko - jaki szeroki u Was jest ten panel, który dziecko ma na plecach?? Nasz ma 37cm i na razie Jasiek ma za krótkie udka, bo jak mu rozszerzę nóżki to ma szpagat prawie i mu się to nie podoba :/ musimy więc poczekać, a chusta elastyczna, którą dostaliśmy do testowania jest zbyt elastyczna :/ nie umiem tak Jaśka ścisnąć, żeby siedział blisko mojego ciała, za bardzo się odchyla :/ no ale w końcu doczekamy się i nosidełka :D

Spring mi się często puszcza krew z nosa. Najczęściej w czasie gorąca. Tylko ja mam to od zawsze. Miałam nawet przepalane żyłki w nosie i pomogło ale nie na długo. Ale zauważyłam że teraz po ciąży częściej mi się puszcza krew...

Wróciliśmy po 2h spacerku. 1h płakał, a drugą spał. Wróciliśmy do domu i walnął kupę i nawet 5min był wesoły pod karuzelą :sorry2: potem zaspokoił głoda i teraz się kula w łóżeczku jakby chciał iść spać. Mam nadzieję, że mu się z nocą nie pomyliło... oj stęka, więc pewnie nici ze spania

Młody jest wesoły i się bawi na macie! Moje modlitwy zostały wysłuchane? :rofl2: oby jak najdłużej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wróciliśmy po 2h spacerku. 1h płakał, a drugą spał. Wróciliśmy do domu i walnął kupę i nawet 5min był wesoły pod karuzelą :sorry2: potem zaspokoił głoda i teraz się kula w łóżeczku jakby chciał iść spać. Mam nadzieję, że mu się z nocą nie pomyliło... oj stęka, więc pewnie nici ze spania

Młody jest wesoły i się bawi na macie! Moje modlitwy zostały wysłuchane? :rofl2: oby jak najdłużej

koncia wspaniale ciesze sie :*

u mnie grzmi mam nadzieje ze nie bedzie powtorki z rozrywki prad wylaczony w razie W

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry