Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

tej tylko cicho na dworze ale dzis szlaban bo wiki chora.......... ja już małemu nawet nie patrzę do buzi........bo po pierwsze nie da a po drugie nie chcę sie denerwowac ze tak wolno to wszystko idzie
co mi może troszkę zgęstnieją
Szczególnie, gdy Jasiu dokazuje albo jest beznadziejna pogoda i nigdzie nie można wyjść. Powiem Wam,że nawet teraz gdy M ma urlop wcale nie jest łatwiej. Już Wam pisałam jak wyglądają wakacje z 2 małych dzieci... No ,ale wyjechać zawsze warto, i dla eMka i dla dzieci. Będzie co wspominać,bo aż tak źle to nie jest;-):-) Nawet Ania zaakceptowała te skrzypiące podłogi

miejmy nadzieję, że to tylko te pierwsze ząbki będzie przezywał, a potem będzie już lepiej;-)
Na śniadanko machnęła sobie 150ml i teraz kula się w łóżeczku. eMek śpi po nocnym dyżurze więc mam troszkę czasu dla siebie.