reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marcóweczki 2011

Lokata słoneczko jest we Wrocławiu i piekne bezchmurne niebo :) My tez wstałysmy o 7 i Zuza tez wciagneła 150ml hehe :)

Pabella tez lubie pajace i body z Tesco. Zajrze jednak jutro do Mothercare moze bedzie juz taniej :) Dzielna Gabrysia :)

Fifronka -jak to oduczanie sie u Ciebie uda to ja moze tez zaczne...U nas jest wymuszanie non stop i toprzodem do świata. A mi juz rece odpadaja od noszenia.

reklama
witam porannie
młody miał 1 pobudkę o 22 i zjadł 180 mleka (4bebiko+2bebilon pepti). Troszkę nie mógł zasnąć, ale obyło się bez leżaczka. Potem karmienie o 4 i zasnął bez problemu. O 6 pobudka i dostał smoka i pospał do 8.40 :-D Dostał papu i leży pod karuzelką i gada do zwierzątek. A ja sobie zajadam śniadanie. Poranki u nas są najlepsze, chyba jeszcze go tak te zęby nie bolą. Ale mówię wam, te czopki nam ratują życie!

fifi, oduczanie nie jest proste, właściwie trzeba też dziecku sporo czasu poświęcać, zająć je zabawą na leżąco, nauczyć samodzielnego uspokajania smokiem, ale myślę, że Elcia po paru dniach ogarnie o co matce chodzi :-D Maks się oduczył rączkowania i od razu stał się weselszym dzieckiem, bo nie potrzebował już rączek, żeby się uśmiechać :tak:

Tak czytam o tych waszych dzieciach i może wszystkie się zmówiły i mają skok rozwojowy? :blink:

hello

a mnie te skoki rozwojowe jakos nie przekonują bo do tej pory sie wogóle nie sprawdzały:no::no:

Lokata to juz wiemy kto porwal słońce!!!! Kika bo u mnie też nie ma:-D:-D

zaplanowałam na dziś porządki a wieczorem kończe włosy:tak: wyszło calkiem dobrze choc szału nie ma bo wiadomo ze fryzjerem nie jestem i cięzko ale jestem zadowolona

Pinka zabrałam i nie oddam :) Najwyzej moge sie podzielić :D
Apropo włosów to ja sie teraz tak zastanawiam po co w ciazy kupiłam termoloki :D Teraz to nawet nie mam czasu na prostownice hahaha :)

Dziewczyny czy któraś z Was podaje dziecku Vigantolettum? To tabl. na recepte ze zwiekszona dawka witaminy D

Witam się i ja:-)
Ja już mieszkanko ogarnęłam, bo kumpela ze studiów ma dziś wpaść w odwiedziny. Jedno pranko już zrobione, a teraz drugie chodzi:tak: Młody zaczyna się budzić po porannej drzemce, więc zaraz będę uciekać, trzeba się z nim trochę pobawić:happy:
Kika - podziel się słoneczkiem. U nas wczoraj było 31st, a dziś jest 14:szok:
Pinka - najważniejsze, że efekt jest zadowalający:tak: zdolna z Ciebie kobitka;-)

Magdzior -gratulujemy zębolka!!! to moze wpadnij i mi posprzatasz co??? a potem kawke i sernik zjemy:-p
Kika- nie nie podaje tego co napisałas....

narazie wygladam jak wiewiórka mąż rano mi sie pyta czy orzeszki mi kupić ha ha

Czesc:-)
My tez dzis mamy słoneczko:-)
U nas oki,juz sie troszke unormowało z Gosia,pobudka 1-2 i 4-5,nie jest zle;-)
Fifrus moja Gosia w 4tyg przybrała 350g i mamy zalecone badanie moczu i morfologie,profilaktycznie zleciła nowa pani pediatra.
Pinka no i kiedy sie pochwalisz?:-D
Koncia dobrze ze uspokoiła Cie nowa pediatra,i fajnie ze Maks choc na chwile lepiej sie czuje i daje Ci odsapnac;-)

Miłego dnia:-)

Hej, daję znać że żyję. Wczoraj Pablo pierwszy raz przefinkął się z pleców na brzuszek:tak::-):-). Korzystamy z póki co ładnej pogody i spacerujemy lub nad zalew wybywamy. Kumpela zabrała Olka do siebie na wieś i do wieczora jestem z Julem i Pablem i mam na jutro tort zamówiony więc zmykam do kuchni.:-p
Ewi, może jutro na pstrąga przyjedziecie? Bo M wziął dyżur na niedzielę i sobota wolna:tak:.
Kika, my mamy na razie wit. D3 odstawioną żeby główka rosła bo ciemiączko małe.:tak:

reklama
Pinka - wpadnę i posprzątam, a w zamian poproszę o sesyjkę zdjęciową dla Pawełka;-) dziękujemy za gratulacje
Marta - gratulacje dla Pawełka z okazji pierwszego fiknięcia:-)

Do góry