Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zarzuciłam cos na siebie, zapomniałam komputer wyłączyć, spakowałam jego torbę z zapasami i uciekłam z domu i tak łaziłam 8 godzin ponad. Na dworze troszkę mniej płakał i zaliczył 4 drzemki... Tragedia jakaś!!! Do tego złapałam gume, jak pech to pech, ramiona mnie bolą od prowadzenia wózka z flakiem i znowu na reklamacji trzeba oddać #%^&#^%& jestem wykończona!!!! Niedługo M wróci, zajmie się młodym. Jezu, jak ten czas się wlókł.... A młody teraz wali kupe i ma smoka w ustach, to mam 5 min spokoju :-(

Mała zasypia na dole,a Jaś buszuje z eMkiem na górze. Zaczynam mieć podejrzenia,że Ani coraz bardziej dokucza refluks: nie chce leżeć i zaczęło jej się trochę ulewać, choć nie zwiększyłam jej mleka. Wręcz wypija teraz mniej. Zaczęła też częściej jeść. Kiedyś spokojnie mogłam karmić ją co 3 godz., a teraz po dwóch zaczynają się wrzaski. Normalnie szał jakiś...Teraz jeszcze zasnąć nie chce
Specjalnie dla Ciebie wczorajszy widok z domku: